Acat Nederland
Image default
Bedrijven

Top films om te bekijken op Netflix

Op Netflix zijn zoveel films te bekijken dat je het soms echt niet meer weet! Met deze lijst hopen we je wat inspiratie te kunnen geven!

1922 (2017)

1922 is een verfilming van het verhaal van Stephen King, ook wel de horrorkoning genoemd. Het verhaal gaat over de boer Wilfred James die ruzie krijgt met zijn vrouw Arlette. Arlette wil namelijk graag het land verkopen, maar Wilfred is het daar niet helemaal mee eens. Om ervoor te zorgen dat er niks gebeurd overtuigd hij zijn tienerzoon om in te gaan tegen zijn moeder.

Hold the dark (2018)

In Alaska worden drie kinderen ontvoerd door wolven. Al snel huurt de wanhopige moeder van een van de verdwenen kinderen de bekende schrijver Russell Core in om uit te zoeken wat er met haar zoontje is gebeurd. Maar de opdracht zal niet zo simpel zijn als dat ie lijkt.

The boy who harnessed the wind (2019)

Deze drama is gebaseerd op de ongelooflijke autobiografie van William Kamkwamba, een uitvinder uit Malawi. Het gaat over de jonge William, die in 2006 besluit een windturbine te bouwen om zijn dorp te redden van de honger nadat de hele oogst verpest is door slecht weer.

The kindergarten teacher (2018)

Als Lisa Spinelli, de lerares op een kleuterschool in Staten Island een gedicht leest dat een van haar piepjonge leerlingen heeft gemaakt, beseft ze dat zijn poëzie veel beter dan het hare. Vanaf dat moment raakt Lisa een beetje geobsedeerd door de kleine Jimmy.

Our souls at night (2017)

Deze romantische film volgt weduwnaar Addie en Louise. De twee zijn al jaren buren maar kennen elkaar niet erg goed. Totdat Addie op een dag aan belt en vraagt of Louise geen zin heeft om naast haar te komen slapen.

Alex strangelove (2018)

Deze film volgt een 16 jarige jongen die deel uitmaakt van de LGBTQ-community, waardoor hij gaat twijfelen over zijn eigen geaardheid. Alex heeft veel uit te zoeken in deze romantische komedie.

Netflix opzeggen via 123opzeggen

Heb jij echt alles al gezien op netflix? Of vind je netflix toch niet zo interessant als dat je gedacht had? Dan kun je gemakkelijk netflix opzeggen via 123opzeggen.

https://www.123opzeggen.nl/media/netflix/opzeggen