Acat Nederland
Image default
Cadeau

Opblaaspoppen huren in plaats van kopen

Wanneer iemand 60 jaar wordt, zal men snel denken aan het kopen van een 60 jaar opblaaspop, maar wist je dat een Opblaaspop 60 jaar huren ook een optie is? Zowel in feestwinkels als op online webpagina’s worden er veel opblaaspoppen aangeboden. Dit geldt niet alleen voor de Abrahams en Sarahs die 50 jaar worden, maar ook voor jarigen die een andere speciale leeftijd bereiken. Het is dan erg leuk om als verrassing een opblaaspop te kopen. Veel mensen weten echter niet dat je ook een opblaaspop kan huren, terwijl dit juist vele voordelen kan bieden. In het vervolg volgen daarom dé redenen waarom je voor een Opblaaspop 60 jaar huren zou kiezen.

Huren is goedkoper en bespaart ruimte

De eerste reden zal waarschijnlijk wel voor de hand liggen, maar is daarentegen niet minder belangrijk. Het gaat namelijk om de prijs: wanneer je ervoor kiest om een opblaaspop te huren in plaats van te kopen, zal de prijs een stuk aantrekkelijker zijn. Je huurt de pop dan namelijk voor één of een aantal dagen, en daarmee wordt de prijs lager dan wanneer je de opblaaspop echt definitief koopt. Een tweede reden die ook goed is om te beseffen, is dat het bewaren van een opblaaspop ook wat ruimte in de schuur of opbergruimte vraagt. Dit komt omdat het pakket, waarin niet alleen de pop, maar ook de rest van de benodigdheden zoals een pomp en bevestigingsmateriaal zit, vrij groot kan zijn. Als je de ruimte daar niet voor hebt, is het huren in plaats van kopen een goed alternatief.

Milieu- en kwaliteitsaspecten spelen een rol

Voor sommige mensen kunnen ook milieuaspecten meespelen. Een opblaaspop is gemaakt van plastic materiaal. In de meeste gevallen zul je een opblaaspop niet meer dan enkele keren gebruiken, dus is het best zonde om hiervoor een plastic pop in huis te hebben. Wanneer je een opblaaspop huurt, zal de pop regelmatig goed gebruikt worden en is dit relatief beter voor het milieu. Tot slot kan de kwaliteit van een opblaaspop achteruit gaan als deze niet regelmatig gebruikt wordt. De elasticiteit van het plastic kan verminderen, wat natuurlijk zonde zou zijn. Gelukkig is dit niet het geval bij het huren van een opblaaspop. Een Opblaaspop 60 jaar huren is dan een goed alternatief en het overwegen waard!