Acat Nederland
Image default
Cadeau

Originele kraamcadeaus met naam!

Hoera, je nieuwe neefje of nichtje is dan eindelijk geboren! Nu wordt het tijd om een geschikt kraamcadeau te vinden. Kraamcadeaus worden nog leuker wanneer je ze voorziet van de naam van de baby, zodat je echt iets persoonlijks kunt geven. In deze blog vertellen wij over de leukste kraamcadeaus mét babynaam!

Doopkaars

Wanneer de ouders van plan zijn om hun kindje te dopen, hoort daar natuurlijk een doopkaars bij. Wat is er dan leuker om deze kaars leuk aan te kleden met figuurtjes en de naam van de baby? Op deze manier kan de kleine altijd herinnerd worden aan deze bijzondere dag, mits de kaars natuurlijk niet wordt aangestoken…

Knuffeldoekjes

Een cadeau waar baby’s snel aan gehecht zullen raken is een tutpopje of tutdoekje. Vanwege hun eenvoud zijn ze makkelijk vast te houden en te knuffelen voor baby’s. De knuffeldoekjes zijn vaak verkrijgbaar met dierenhoofdjes erop, je kunt ze helemaal compleet maken door de naam van de baby midden op het doekje te laten bedrukken!

Baby badjas

Laat het badderen van de kleine een feestje worden met deze leuke baby badjas met naam! Ze zijn in alle vormen en maten verkrijgbaar, met verschillende opdrukken. Ga je voor de stoere tijger, of het schattig konijntje? Pak de baby badjas persoonlijk door op de voorkant de naam erop te laten bedrukken. Het zachte stof neem makkelijk water op en houdt de kleine lekker warm!

Loopfiets

Wanneer de kleine wat ouder begint te worden en wilt gaan lopen, is een loopfiets het perfecte cadeau! Je stimuleert zo extra beweging bij de baby en zorgt ervoor dat de motoriek zich sneller ontwikkelt. Ook de loopfietsen zijn in alle kleuren te verkrijgen, met twee of drie wielen. Wanneer de peuter ouder wordt kun je de fiets verstellen naar de gewenste lengte!