Acat Nederland
Image default
Bedrijven

Osram LED lampen

Osram LED lampen

Osram is een gerenommeerd bedrijf dat zowel traditionele lampen als Osram LED lampen aanbiedt. De eerste stap naar een energie-efficiënte wereld, het vervangen van uw oude gloeilampen door nieuwe zal u het gevoel geven dat er meer licht is in elke hoek van de kamer! Niet alleen verbruiken deze lampen minder elektriciteit, maar ze gaan ook langer mee dan gewone gloeilampen of fluorescentielampen voordat ze aan vervanging toe zijn.

Philips LED lampen

De LED lampen van Philips zijn mooi, innovatief en een must-have voor elk huis. Het brede scala van producten ontworpen met de eindgebruiker in het achterhoofd van buitenverlichting die kan worden gebruikt het hele jaar door naar binnen verlichtingsarmaturen aanpasbaar per uw voorkeuren naar beneden juiste type lampen gebruikt minder energie, zodat u meer besparen op elektriciteitsrekening!

Sylvania LED lampen

De vele LED lampen van Sylvania betekenen dat u een stijlvolle, functionele verlichting voor uw huis kunt vinden. LED’s verbruiken weinig energie en zijn recycleerbaar, wat betekent dat ze goed zijn voor zowel het milieu als je portemonnee! Naast deze voordelen is er ook een scala aan kleuren beschikbaar – perfect als je met één kleur altijd weinig of niets anders doet qua stijl van inrichten.

Lamp flikkert

Hebt u zich ooit afgevraagd waarom uw lamp flikkert? Dit artikel helpt u erachter te komen wat er mis is met die vervelende verlichtingsarmaturen. Het behandelt enkele veel voorkomende oorzaken en oplossingen, zodat alles in een mum van tijd kan worden gerepareerd!

Wist u dat flikkeren problemen kan veroorzaken? Flikkeren is een snelle opeenvolging van licht en donker. De verandering in helderheid, die optreedt wanneer een elektrische stroom snel terugschakelt om nieuwe beelden te produceren die onze ogen kunnen verwerken, veroorzaakt hoofdpijn of vermoeide ogen, wat niet alleen leidt tot een lagere productiviteit op het werk, maar ook tot gezondheidsproblemen op lange termijn, zoals cataract!

In dit artikel bespreken we hoe moderne armaturen hoogfrequente ballasts gebruiken om ervoor te zorgen dat ze geen onnodige pulserende effecten afgeven dankzij (of flikkeren).

https://123lampenshop.nl/categorie/osram/osram-led-lampen/