Acat Nederland
Image default
Aanbiedingen

Aangepaste driewieler kinderfiets

Aangepaste driewieler kinderfiets

Is een reguliere tweewieler geen optie voor jouw kind? Dan is daar een oplossing voor, want kinderen moeten zorgeloos buiten kunnen spelen. Met een aangepaste driewieler is het (weer) mogelijk om zelf naar school te fietsen! Ben je benieuwd wat de opties zijn? Lees dan snel verder!

 

De voordelen

Kinderen met een (tijdelijke) beperking moeten vrij kunnen spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Met behulp van een aangepaste driewieler kunnen kinderen plezier hebben en zichzelf ontwikkelen. Een aangepaste driewieler is verkrijgbaar voor verschillende leeftijdscategorieën. Deze zijn opgedeeld in twee maten: AT-A (tot en met 5 jaar) en de AT-B (5 tot 9 jaar). Door de driewielconstructie en het lage zwaartepunt zijn het licht lopende fietsen met een stabiele wegligging. Hierdoor wordt het op- en afstappen makkelijk. Dit helpt om kinderen hun gang te laten gaan, zodat ze op pad kunnen met andere kinderen. De driewielers kunnen nauwkeurig afgestemd worden op de persoonlijke situatie en voorkeuren. 

 

Zelf samenstellen

Allereerst kies je voor de uitvoering: AT-A of AT-B. Vervolgens kies je voor een kleur: lichtblauw of een afwijkende klassieke RAL- kleur. Er zijn erg veel opties in de categorie uitvoeringsvormen en accessoires. Je kunt zelf keuzes maken in aandrijvingsmogelijkheden, sturen, stuurpen, zadels, zadelpennen, rompondersteuningen, stokhouders, duwbeugel, pedalen en manden. Door de vele aanpassingsmogelijkheden, wordt de driewieler compleet aangepast naar jouw wensen.  

 

Verkooppunt

Ben je geïnteresseerd in een aangepaste driewieler? Bij Huka hebben ze een breed aanbod. Ze kijken samen met jou naar de beste opties en zorgen dat jouw kind met plezier kan fietsen. Vraag een adviesgesprek aan of plan een gratis proefrit! Lukt het niet om bij de dichtbijzijnde dealer op locatie te komen? Dan is dat geen probleem! De verkopers van Huka komen graag langs bij jou thuis of bij een zorginstelling. Kijk voor meer informatie op de website of kom langs voor meer informatie.