Acat Nederland
Image default
Gezondheid

Mediteren en astral projection

Toen ik Bach bloesem voor het eerst probeerde dacht ik direct dat het een geweldig product is. Dit is logisch als je nagaat wat er wel niet allemaal nodig is voor mediteren en astral projection. Voor als je het niet weet. Astral projection is wanneer jouw geest het lichaam verlaat. Het is anders van dromen omdat een getraind persoon met astral projection het heelal kan verkennen zoals het nu is. Voor het grootste gedeelte wordt er aangenomen dat astral projection niet kan leiden tot tijdreizen en voor iedereen die zegt dat astral projection bullshit is, vraag ik je om een malaria tablet te nemen en dan verder te kijken.

De meditatie die nodig is

Voor astral projection moet je volledige innerlijke vrede vinden. Er zijn veel discussies gaande in de wereld van spiritualiteit over de vraag of astral projection nou meditatie vereist. Wel is er een goed argument te maken voor meditatie als iets dat nodig is voor astral projection. Voor astral projection moet je geest compleet zuiver en geconcentreerd zijn. Meditatie heeft dat als doel. Aan de andere kant hoef je niet de mediteren om je hoofd zuiver en geconcentreerd te hebben. Sommige mensen kunnen zo geconcentreerd zijn zonder te mediteren. Voor de gemiddelde persoon geldt echter nog steeds dat ze moeten mediteren.

Het weggooien van alles wat slecht is

Je kunt ook stellen dat Astral Projection ervoor zorgt dat je je ware zelf aanneemt. Een versie van jezelf die geen lichaam of geest heeft en alleen bestaat als spirituele energie. Hierbij worden er eindeloze discussies door de millennia heen gehouden of de geest nog wel blijft bestaan. Sommige gaan zelfs zo ver dat ze zeggen dat de spirituele energie of de ziel gewoon onderdeel is van de geest. Dit soort blasfemische gedachtes zijn eng om bij stil te staan maar mensen bedenken wel meer rare dingen. Natuurlijk is het onzin om te denken dat astral projection iets anders is dan je ziel zijn. Iedereen die het gedaan heeft kan beamen dat het compleet anders is dan dromen of wakker zijn. Je staat los van de geest.