Acat Nederland
Image default
Energie

Huiverig voor de energietransitie vanwege hoge kosten? Ontspan. Er zijn elektrische boilers en cvś.

Huiverig voor de energietransitie vanwege te hoge kosten? 
Ontspan. Er zijn elektrische boilers en cv’s.

Er zijn momenteel mensen die hun hakken in het zand gaan zetten tegen het klimaatakkoord vanwege de mogelijk hoge kosten die dat aan zich verbindt. Dit korte termijn denken is niet alleen egoïstisch, het is ook absoluut niet nodig. Er zijn namelijk zeer goedkope alternatieven te vinden om op een duurzame manier je huis en je water te verwarmen.

Om de CO2 uitstoot te verminderen om zo een beter leefklimaat te krijgen is zeker een hele operatie, maar is wel voor iedereen ter wereld van belang. Daarom is het handig om te weten dat het echt niet zo veel hoeft te kosten zijn als men denkt.

Op de website van elektrischeboiler.eu helpen ze je bijzonder graag over hoe je de energietransitie gemakkelijker en goedkoper maakt. Zij verkopen immers al jaren elektrisch aangedreven apparatuur; elektrische boilers, elektrische kachels, zonneboilers, doorstrooom apparaten, elektrische cv’s, combi cv’s en zelfs antikalk magneten.
Dus ze hebben kennis van zaken.

 

Het is een begrijpelijke website, de goedkoopste in zijn soort met producten van hoge kwaliteit en gemaakt in de EU. Er staan eenvoudig te begrijpen Nederlandstalige handleidingen van elk product op deze website, alle specificaties worden duidelijk vermeld en er zijn handige opties die je simpelweg aan hoeft te vinken zodat je niks mist bij je product van je keuze. Doordat er gerelateerde producten aangegeven worden, wordt het je nog makkelijker gemaakt de juiste keuze te maken. Op werkdagen zijn ze sws telefonisch altijd bereikbaar voor je vragen en is er een showroom plus afhaaldepot. Zo eerst eens alles kan komen bekijken als je dat wilt en wordt je deskundig geholpen door de vakmensen ter plaatse. 

 

Er kan gekozen worden uit diverse merken elektrische boilers.

De mooie en tevens energiezuinige boilers van hetgerennomeerde merk Wesen bijvoorbeeld zijn zelflerend en hebben een diepte van maar 27 centimeter en passen gemakkelijk in een keuken- of badkamerkastje. Deze boilers hebben ook een anti-legionella functie.

Nog een A- merk op de website van elektrischeboiler.eu is Ariston
Dit merk heeft een prachtig clean design en heeft bovendien een energielabel B.

De elektrische boilers zijn voorzien van een ECO stand waardoor je behoorlijk kunt besparen op de kosten.

De boilers van het merk DAT (een aantal modellen ook weer uitgerust met een smart controller voor de energiezuinigheid) zijn ook van uitstekende kwaliteit. Mooie apparaten die je gewoon in het zicht kunt hangen.

Nog zoń een top merk te verkrijgen bij deze veelzijdige webshop is het merk Lemet. Deze elektrische boilers hebben ook een ECO modelletje, compleet computergestuurd en meet zelf wanneer het de beste tijd is om het water te verwarmen en wanneer niet, omdat de boiler je huishoudgewoontes bijhoud en opslaat. 

 

Op de website van elektrischeboiler.eu staat zelfs een handige on-line calculator die je kunt invullen om te zien welke cv of boiler je nodig hebt en het meest geschikt is voor jouw huidige situatie. 

Dus, niet zomaar de kont tegen de kib gooien en een mening hebben uit angst voor de kosten, kijk eerst eens goed naar de mogelijkheden en maak juist gebruik van deze ontwikkelingen.

https://elektrischeboiler.eu/