Acat Nederland
Image default
Bedrijven

Een compleet geregeld uitvaart voor je naasten

Als u een uitvaart regelen in Delft dan zit u hier helemaal juist. Wist u dat een uitvaart helemaal niet veel hoeft te kosten? Deze uitvaart zal net zo waardig zijn als een duurdere uitvaart. Hierbij kunt u kiezen uit een crematie of begrafenis. Als de overledene in een wilsbeschikking heeft aangegeven hoe hij de uitvaart voor ogen heeft wordt hier natuurlijk volledig rekening mee gehouden. Hierbij kunt u denken aan muziek die gedraaid moet worden, mensen die moeten komen of juist niet, bloemen voor op de kist en kledingvoorschriften. Wanneer er geen wilsbeschikking is wordt er met u overlegd hoe de uitvaart er uit gaat zien.

Een standaard pakket voor een volledige uitvaart

Een standaard begrafenispakket is al voldoende en compleet genoeg om een waardige uitvaart te bieden. Hier zit onder andere de kist, verzorging van de overledene, aangifte, rouwauto en het begraven allemaal bij in. Er is dus niets anders waar u zelf aan hoeft te denken. Wel zo fijn als u al midden in een rouwproces zit met de familie en vrienden van de overledene. Buiten dit standaardpakket zijn er ook opties om deze uit te breiden. U betaalt dan alleen bij voor de extra gekozen opties. Zo kunt u de begrafenis of crematie helemaal op maat samenstellen en plannen.

Prettig en compleet voor iedereen

Het is fijn en belangrijk dat het voor iedereen en fijne en prettig uitvaart is. Bij Uitvaart Delft is dit elke dag het streven. Er word aan alles gedacht en het hele proces en product word met u besproken. Daarnaast krijgt u een indicatie over het tijdschema en een planning over hoe alles gaat lopen. Dit kan, afhankelijk van een aantal factoren, enkele minuten afwijken. Doormiddel van een complete uitvaart met een planning weet u precies wat u te wachten staat en waar u vanaf het begin tot eind aan toe bent. Zo komt u niet voor onverwachtse situaties te staan maar weet u altijd wat wanneer komt. Dit geeft ook in een dag als dit een hoop rust.