Acat Nederland
Image default
Dienstverlening

Letselschade advocaat Den Haag

Heeft u als gevolg van een ongeval lichamelijk letsel opgelopen? Dan kunt u de hulp inschakelen van een letselschade advocaat. Het ongeval dient dan wel veroorzaakt te zijn door een andere partij. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren in het verkeer, maar ook op de werkvloer. Of wanneer u een operatie heeft ondergaan, waarbij de arts een fout heeft gemaakt. In dit soort situaties kan een letselschade advocaat opkomen voor uw belangen als slachtoffer. Een goede letselschade advocaat Den Haag vindt u bij Van Dijk advocaten.

Advocaten met ervaring

Thomas van Dijk en zijn collega’s zijn gevestigd in Zoetermeer. U kunt bij hen terecht als u letselschade heeft opgelopen en een schadeclaim wilt indienen bij de tegenpartij. In de meeste gevallen is de situatie zodanig ingewikkeld dat u dit niet zelf kunt. Letselschade advocaat Van Dijk doet grondig onderzoek naar uw situatie en verzamelt zo al het bewijs dat nodig is om uw zaak goed af te ronden. Alle kosten worden berekend en meegenomen in de claim. Niet alleen de kosten die u al heeft gemaakt, maar ook kosten die u in de toekomst zult maken als gevolg van het ongeval. Bijvoorbeeld omdat u extra hulp nodig heeft in huis, of bij uw persoonlijke verzorging.

Second opinion aanvragen

Heeft u een andere advocaat ingeschakeld, maar bent u niet zeker van zijn aanpak? Dan kunt u bij Van Dijk ook terecht voor een second opinion letselschade Zoetermeer. Soms duurt een zaak onnodig lang, of heeft u het idee dat u niet geheel serieus wordt genomen. Dit is erg vervelend en in deze gevallen kunt u dan ook rekenen op de deskundige aanpak van Thomas van Dijk. Wilt u uw zaak melden bij Van Dijk, dan kan dit op de website. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken als u vragen heeft.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/