Acat Nederland
Image default
Aanbiedingen

Eigen vakantiehuisje? Recreatiewoning Otterlo te koop

Een perfect plekje in Nederland waar je je gemakkelijk terugtrekt uit de buitenwereld is Otterlo. Bij Europarcs De Wije Werelt staat een recreatiewoning in Otterlo te koop. De fantastische ligging van de Wije Werelt in Otterlo zal er voor zorgen dat jij en je gezin zich nooit gaan vervelen. Tot rust komen en genieten van de frisse lucht en natuur, wandelen in het bos. Wie wil dat nou niet? Lees verder voor meer informatie over een recreatiewoning kopen in Otterlo. 

Ga De Wije Werelt in met een recreatiewoning in Otterlo

Diep verscholen in het landschap van de Veluwe staat een recreatiewoning Otterlo te koop op Europarcs De Wije Werelt. Een huisje in het groenste en mooiste stukje van Nederland. De ideale plek voor natuurliefhebbers, avonturiers en levensgenieters. Het prachtige bos die veel wandel- en mountainbikehart sneller laat kloppen, ieder seizoen geeft het huisje een andere sfeer. 

Ideale uitvalsbasis voor een vakantie 

Met jouw toekomstige huisje dat te koop staat in Otterlo bevindt je je op een prachtige plek in centraal gelegen Otterlo. Houd je ook van stad? Dan liggen Arnhem en Apeldoorn vrijwel direct op de hoek. Je kunt een dagje gaan shoppen of een uitje plannen naar de Apenheul, Julianatoren of Burgers Zoo in Arnhem. Er is genoeg te doen rondom de recreatiewoning op De Wije Werelt. 

De faciliteiten op het vakantiepark

Als er een recreatiewoning Otterlo te koop staat moet je er snel bij zijn. Dit park is een gewilde plek voor natuurliefhebbers en wandelaars. De huisjes zijn erg gewild door onder andere de faciliteiten van het park. Voor de kinderen is er een heerlijk verwarmd buitenzwembad, een kinderclub en kinderboerderij met een indoor en outdoor speelparadijs. Zo heb je als ouder genoeg tijd om je rust te pakken terwijl de kinderen aan het genieten zijn van de faciliteiten van het park.