Acat Nederland
Image default
Bedrijven

Binnenzonwering van Ilumio kopen

Binnenzonwering van Ilumio zijn om vele redenen een goede keuze voor jouw interieur. Ze passen altijd bij een smaakvolle en moderne inrichting en zijn ook nog eens perfect voor een kamer die een professionele of minimalistische uitstraling vereist. Het is daarom ook helemaal niet zo gek dat de zonwering in steeds meer woningen terug is te vinden. De zonwering is een effectieve isolator tegen extreme hitte of kou en biedt totale privacy in elke kamer. Daarnaast zijn ze eenvoudig te sluiten en te openen en zijn ze ook in een uitvoering met een motor leverbaar.

 

Je bent altijd zeker van veel privacy in huis

Veel daglicht in je interieur is natuurlijk altijd erg fijn, maar soms heb je simpelweg wat extra behoefte aan meer privacy in huis. De binnenzonwering en gordijnen van Ilumio blokkeer het zicht van buitenaf, zodat je geen last meer hebt van pottenkijkers. Ze zijn daarnaast ook erg effectief in het blokkeren van licht van zon en straatverlichting, zodat je altijd optimaal gebruik kun maken van iedere ruimte in huis. De zonwering kan helemaal naar boven worden gerold om zoveel mogelijk licht de kamer binnen te laten of gedeeltelijk open of dicht te houden.

 

De ideale oplossing voor zowel grote ramen als kleine ramen

Of je nu grote ramen of kleine ramen hebt, de zonwering is in beide gevallen een erg slimme keuze. Dankzij een verbindingsbeugelsysteem zijn ze erg makkelijk te gebruiken en de privacy in de kamer wordt gemaximaliseerd. Ook is de zonwerking zeer effectief in het verminderen van geluid van buitenaf. Dit maakt het de ideale keuze voor de slaapkamer, de keuken, de kantoor of een andere ruimte waar u graag minder geluid wenst. Gaat u binnenkort ook voor binnenzonwering van Ilumio?