Acat Nederland
Image default
Beauty en verzorging

Zoek je een kapper in Den Haag?

Esmee Sawyer is een kapper Den Haag, die onder andere gespecialiseerd is in het zetten van een balayage. Zo worden er wel wat veranderingen in het haar aangebracht, maar je blijft wel jouw eigen haarkleur houden. Maar je kan er ook terecht om je volledige haar te laten verven, of gewoon te laten knippen. Wil je iets zoals een balayage laten zetten, maar dan met kleine plukjes? Dan zijn babylights iets voor jou. Dit kan bij elke haarkleur worden gebruikt, en de plukken zitten vooral rond je gezicht en op jouw kruin.

Face framing behandeling

Voordat je een behandeling zoals een Face Framing ondergaat, is het belangrijk om van te voren goed advies te krijgen van jouw kapper. Het doel hiervan is om jouw gezicht tot zijn recht te laten komen door middel van jouw haar aan te passen. Het is dan ook goed om te kijken wat er bij jouw gezicht zou passen en rekening te houden met de kleur van het haar. Bij de kapper Esmee Sawyer werken een aantal professionals die jou dit advies kunnen geven. Natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met wat jouw eigen wensen zijn. Er zitten ook een aantal voordelen aan.

De voordelen van face framing

Face framing is nu een trend die opkomt, waardoor je als een van de eerste de voorlopers bent van de nieuwe trend. Jouw haar heeft na de behandeling weinig onderhoud nodig, doordat de kleur rustig overloopt. Door deze overloop is uitgroei amper te zien, en is het dus niet noodzakelijk om dit regelmatig aan te pakken. Ook is het geschikt voor elk soort kapsel, maakt niet uit welke kleur het is en welke lengte. Er zal niet veel worden veranderd aan jouw haar, maar wel net genoeg om toch een hele andere look te kunnen geven. Na de behandeling zal jouw haar ook iets dikker lijken, waardoor het veel meer volume geeft.