Acat Nederland
Image default
Woning en Tuin

Een nieuwe hometrainer van PriceXS

Een mooie VidaXL hometrainer is op dit moment een van de nieuwste trends. VidaXL is nog niet een heel bekend merk, maar je herkent het vast wel van de reclame op de tv. Het enige nadeel kan misschien zijn dat de prijs een beetje aan de hoge kant is. Dit komt doordat niet alleen het materiaal in de prijs zit, maar het is ook verhoogd doordat er meerdere mensen moeten werken om het product bij jou te krijgen. Denk maar eens aan de mensen die aan de websites werken en het inkopen. Hierdoor betaal je vaak iets meer dan dat het product eigenlijk waard is.

Is dit ook bij PriceXS?

Bij PriceXS betaal je alleen voor het product. Wel is het product ook van VidaXL, maar doordat de producten direct online en rechtstreeks worden besteld door automatische systemen, is er geen mankracht nodig om het in orde te maken. Vaak wordt het ook direct vanuit VidaXL geleverd, waardoor je niet zo lang hoeft te wachten op je product. Dit kan met meubels zijn voor in jouw woonkamer, maar dus ook met diverse fitnessapparaten. Zo zie je dat op de website van PriceXS de levertijden vrij snel zijn, vaak binnen 6 werkdagen is het al binnen.

Hoe werkt retourneren?

In totaal heb je 30 dagen de tijd om het product te retourneren. Mocht je meerdere producten besteld hebben, maar nog niet alles is binnen, dan gaat de tijd om te retourneren pas in nadat je al jouw producten binnen hebt gekregen. Ook is het mogelijk om de producten te ruilen, maar dan is het wel slim om even na te gaan via welke koerier het wordt teruggestuurd. De kans is namelijk groot dat de kosten dan voor jouw eigen rekening komen, als het een andere koerier is dan die van PriceXS. Zijn de producten beschadigd als je ze binnenkrijgt, kan je gemakkelijk een formulier invullen en wordt het snel geregeld.