Acat Nederland
Image default
Aanbiedingen

Zakelijke Relatiegeschenken

Wanneer je op zoek bent naar relatiegeschenken voor je bedrijf of organisatie zul je er achter komen dat de keuze enorm is. Eigenlijk kun je elk artikel dat je kunt bedrukken wel weggeven als relatiegeschenk aan je medewerkers, relaties, klanten en prospects.

Maar er zijn natuurlijk wel degelijk een aantal tips en tricks waar je rekening mee kunt houden en die je al een stuk in de goede richting helpen als het om de keuze van de relatiegeschenken gaat. Hieronder beschrijven we waar je op moet letten bij het geschenk.

Relatiegeschenk met logo

1. Wie is je doelgroep en hoe groot is je doelgroep

Is je doelgroepbijv. 100 van je vaste klanten die jaarlijks heel veel omzet bij jou genereren of 1.000 prospects die je tijdens een event of beurs iets wilt meegeven. Bij de eerste groep zal je anders tegen het cadeau aankijken dan bij de 2e en kun je ook andere keuzes maken.

2. Budget

Hoeveel geld wil je in totaal uitgeven en per relatiegeschenk. Je kunt al een relatiegeschenk krijgen voor € 0,20 per stuk, maar ook voor € 200,00 per stuk.  Bij relatiegeschenken geldt dat er altijd een staffel wordt toegepast. Als je meer koopt, wordt de prijs per stuk minder.

Dit heeft te maken met de drukkosten. Voor het instellen van de machines en mengen van de verf betaal je kosten en deze worden verdeeld over alle artikelen die worden bedrukt. Dus meer artikelen is een lagere instelprijs per stuk. Daarnaast geldt natuurlijk de kracht van massa.

3. Wat past bij jou bedrijf of organisatie.

Wat voor een artikelen hebben al een link met jouw bedrijf. Heb je een bouwbedrijf dan passen een meetlint of duimstok natuurlijk wel als relatiegeschenk, maar echt opvallend is het niet. Je kunt dan ook denken aan een sleutelhanger met een waterpasje eraan of een bouwhelm. Of nog iets origineler een opener in de vorm van een hamer. De zogenaamde vrijdagmiddag hamer. 

4. Wat past bij de gelegenheid

Je hoeft niet altijd uit te gaan van wat direct past bij jouw bedrijf, je kunt ook nadenken over de gelegenheid of het seizoen. Start binnenkort de bouwvak vakantie dan is een mooi strandlaken ook een heel leuk cadeau.

Nieuwgierig geworden, Neem dan eens een kijkje in ons assortiment relatiegeschenken www.businessgifts4you.nl . Heb je hele specifieke wensen, neem dan contact met ons op. Wij kunnen namelijk een relatiegeschenken laten maken helemaal naar jouw wensen ( materiaal, kleuren etc..)

 

https://www.businessgifts4you.nl/