Acat Nederland
Image default
Woning en Tuin

Boomstamtafels

Ben je op zoek naar een tafel die net even wat anders is? Het soort tafel waar je eetkamer of woonkamer een upgrade van krijgt? Een tafel die letterlijk uniek is? Ga dan voor een boomstamtafel. Want met een boomstamtafel haal je een robuust en natuurlijk ogend topstuk in huis.

Wat is een boomstamtafel

Al het hout komt van de boom. Je zou daarom kunnen denken dat elke houten tafel een boomstamtafel is. Maar boomstamtafels zijn echt een klasse apart. Het grote verschil is het tafelblad, dat bij een boomstamtafel bestaat uit één enkel houten blad. Je tafelblad is als het ware een plakje uit de boom. Doordat de vorm van elk tafelblad apart is en de unieke nervenstructuur van de boom bewaard blijven is elk tafelblad net een beetje anders.

Dit type eikenhouten tafel [is nog niet bij iedereen bekend, maar we de afgelopen jaren zien we een duidelijke toename in de interesse voor boomstamtafels. Door de natuurlijke uitstraling passen boomstamtafels zowel in traditionele, landelijke interieurs als in een industriële woonstijl. Boomstamtafels zijn de puurste tafels die er zijn, en passen altijd.

Boomstamtafels op maat

Het kan zijn dat je op zoek bent naar een uniek meubelstuk en al vaker naar boomstamtafels hebt gekeken. En toch ben je nog niet geslaagd. Misschien zijn de afmetingen verkeerd, bevalt het onderstel niet of wil je net een andere kleur of afwerking.

Bij www.tafels99.nl maken we op ambachtelijke wijze de mooiste boomstamtafels. We doen dat gewoon in ons eigen meubelatelier, met ons vaste team goed geschoolde meubelmakers. Je hebt bij ons de vrije keuze. Vertel ons de afmetingen van de tafel en wij zagen een tafelblad op maat. Combineer dit met het onderstel naar keuze (hout of metaal, in verschillende vormen) en laat ons weten in welke kleur we de tafel moeten afwerken. Je kunt het zo gek niet bedenken of onze mensen kunnen het bouwen.

Omdat we alles in eigen huis produceren leveren we boomstamtafels tegen een lagere prijs dan de concurrentie en met een verrassend snelle levertijd.

Meer weten?

Wil je eerst eens kijken hoe onze boomstamtafels eruit zien? Of wil je dat we even met je meedenken? Kom dan eens langs bij onze showroom in Zevenaar, of neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.