Acat Nederland
Image default
Aanbiedingen

Wat wordt er allemaal met een opstalverzekering vergoed?

Met een opstalverzekering kan je jouw woonhuis verzekeren tegen schade. Wanneer je schade hebt aan jouw woning kan dat natuurlijk een vervelende situatie opleveren. In veel gevallen kan de opgelopen schade voor hoge kosten zorgen, die je niet had verwacht. Om zulke situaties te voorkomen kan het verstandig zijn om jouw woonhuis goed te verzekeren met een opstalverzekering. Verzekeraars bieden naast een basispakket voor de opstalverzekering ook aanvullende dekkingen aan, zodat jij een pakket kan samenstellen dat goed aansluit op jouw persoonlijke situatie. 

Opstalverzekering vergoedingen

Met de opstal verzekering worden een aantal schades vergoed. In het geval dat bijvoorbeeld jouw woning in brand is vergoedt de verzekeraar jouw schade als je verzekerd bent met de opstalverzekering. Verder wordt schade aan jouw woonhuis door diefstal, vandalisme, lekkage en rook ook gedekt met de opstalverzekering. Daarnaast ben je met de opstalverzekering ook verzekerd met vervangend onderdak in het geval jouw huis na de schade tijdelijk niet bewoonbaar is. 

Opstalverzekeringen dekking

Is de elke schade verzekerd met de opstalverzekering? Nee, niet elke schade wordt door jouw verzekeraar vergoed met de opstalverzekering. Er zijn een aantal uitzonderingen, waarbij je als verzekerde niet bent gedekt. Schade aan jouw woonhuis is niet verzekerd, wanneer je de schade aan jouw woonhuis met opzet hebt aangericht. Daarnaast ben je ook niet verzekerd voor schade als gevolg van fouten in de constructie, bouw of verbouw van jouw woning. 

Opstalverzekering

Wil je meer weten over opstalverzekeringen? Bekijk dan Verzekering.nl. Je kan via Verzekering.nl gemakkelijk verschillende opstalverzekeringen vergelijken met elkaar. Wij helpen jou graag bij het vinden van een goede opstalverzekering, die goed aansluit op jouw wensen. Wij hebben een groot aanbod aan verzekeraars. Zie jij een verzekering die bij jou past? Dan kan je een opstalverzekering via Verzekering.nl afsluiten. Bekijk Verzekering.nl voor meer informatie.

 

https://www.acatnederland.nl/