Acat Nederland
Image default
Woning en Tuin

Koop je hele interieur snel online!

HK Living, de online winkel om je huis volledig te meubileren. Het is een online winkel waar je alles voor je woning kunt bestellen. De producten die ze aanbieden zijn modieus, stijlvol en hebben een goede kwaliteit. Daarnaast is er ontzettend veel keuze aan producten. Bovendien is het ook nog eens een Nederlands merk dat wereldwijd zijn intrede heeft gemaakt. Je kunt dan ook met veel verschillende valuta’s betalen zoals de dollar, Euro, de Engelse pond, de Zwitserse Franc en zelfs met kronen. Het maakt dus niet uit van welk land of met welke valuta je wilt betalen, bij deze online winkel kan het allemaal.

 

Waarom kopen bij een online winkel? Natuurlijk zijn er ontzettend veel andere winkels waar je je interieur kunt kopen, maar deze online winkel heeft net dat beetje extra! In tegenstelling tot andere bedrijven, hoef je bij hier niet te wachten op je bestelling. Vandaag besteld betekent dus morgen in huis (mits je voor 15.00u besteld). Je hoeft dus geen 6 weken te wachten op je nieuwe bankstel of tafel. Daarnaast is het meestal zo wanneer je  interieur koopt, besteed je vaak meer dan €100 en dat komt goed uit, want dan is de verzending ook nog eens gratis! Deze online winkel is niet alleen online bereikbaar maar denkt mee met de klant door bereikbaar te zijn op verschillende kanalen. Er is niets zo vervelend wanneer je een online bedrijf niet telefonisch kunt bereiken. Dat is in deze niet het geval, je kunt ze telefonisch, per mail of via sociale media bereiken. Ze krijgen dan ook een beoordeling van maar liefst een 8,4 op Google, gegeven door consumenten.  

 

Verkoopt deze online winkel alleen eigen merk? Nee, ze verkopen niet alleen eigen merk maar ook vele andere merken. Dit hoort natuurlijk bij het deel klantenservice. Om iedere klant zo goed mogelijk te kunnen bedienen verkopen zij niet alleen eigen merk. De producten staan bekend om de luxueuze uitstraling en goede kwalitatieve en heeft daarom ook veel topmerken in het assortiment. Bij topmerken moet je denken aan; Bloomingville, KEK Amsterdam, House Doctor, HAY, Storebror, Nicolas Vahé, Normann Copenhagen en FEST Amsterdam. Company and Living maakt een selectie uit alle producten die deze merken aanbieden en deze worden verkocht in de online winkel. Zo krijgt de consument alleen de beste producten te zien. Op alle producten die worden gekocht zit een garantietermijn op van 1 jaar.