Acat Nederland
Image default
Gezondheid

Wat kun je allemaal verdampen met de Storm vaporizer?

De Storm vaporizer is een draagbaar product en is daarom gemaakt in formaten die geschikt zijn om overal mee naartoe te nemen. Het verdampt alle soorten materialen: kruiden, oliën, harsen, geconcentreerde extracten en plantaardige wassen, de Storm vaporizer kent geen grenzen!

Een kruidenverdamper is een elektrisch apparaat dat kruiden omzet in damp. Over het algemeen is het voorzien van een batterij, hoofdconsole of behuizing, cartridges of vloeistofkamer en verstuiver. De batterij genereert de stroom voor het verwarmingselement in de verstuiver, dat in contact komt met het verdampende materiaal en dit omzet in damp voor inhalatie. In veel gevallen wordt plantaardige glycerine of propyleenglycol gebruikt om stoom te genereren.

De Storm vaporizer: een klein maar krachtig apparaat

De Storm vaporizer heeft de kenmerken van een pen en is ontworpen om discreet te zijn tijdens het verdampen. Waar zowel experts als nieuwe gebruikers, dol op zijn, is de kracht die uit zo’n klein apparaat komt. De Storm vaporizer is een zeer intuïtieve en gemakkelijk te gebruiken apparaat. De temperatuur wordt geregeld met een enkele knop, waarmee je kunt kiezen uit vijf verschillende temperatuurstanden: 180°C, 190°C, 200°C, 210°C en 220°C.

Storm vaporizer geeft zeer goede smaak en aroma in de mond

Het mondstuk van de Storm vaporizer is gemaakt van rubber, maar dat verandert niets aan de smaak van je stoom en geeft juist een zeer goede smaak en aroma in de mond. Gelet op de prijs en de grootte, heeft de Storm een ​​enorm voordeel ten opzichte van veel concurrenten die veel minder draagbaar en gegarandeerd duurder zijn. Een ander belangrijk aspect is de kwaliteit van de damp die de Storm vaporizer kan produceren: het aroma dat in je mond achterblijft, wordt erkend als een van de beste.

Geniet met de Storm vaporizer van pure en smaakvolle damp

Een van de belangrijkste kenmerken van de Storm vaporizer is dat het interne luchtpad is gescheiden van de elektronica. Dit resulteert in pure en ongelooflijk smaakvolle damp. De allerbeste eigenschap van dit discreet en draagbaar product is echter dat het de verdamping van elk type materiaal mogelijk maakt. Dit komt door het geoptimaliseerd ontwerp van de Storm vaporizer, waardoor veelzijdige blootstelling van verdampbare materialen kan plaatsvinden.

Improviseren is niet nodig met de Storm vaporizer

De gespecialiseerde accessoires zijn zodanig ontworpen dat ze kunnen reageren op de specifieke aard van elk materiaal dat wordt verwarmd tijdens het extractieproces van de actieve stoffen. Het is daarom niet nodig om te improviseren of de binnenkant van de verwarmingszone van de Storm vaporizer te tweaken. De Storm is voorzien van een gespecialiseerd accessoire voor elk verdampt materiaal, zoals de flacon voor oliën en harsen of het vulcompartiment voor geneeskrachtige kruiden.

De Storm vaporizer heeft voor elk materiaal een container

Met de Storm vaporizer kun je dus bijna alle soorten materiaal verdampen, zoals biologische essentiële oliën, biologische medicinale planten of zelfs harsen en geconcentreerde extracten van planten. Het enige dat je hoeft te doen, is de juiste gespecialiseerde container gebruiken voor de textuur of de aard van het verdampte materiaal, de damptemperatuur kiezen die is aangepast aan het gekozen materiaal en je Storm vaporizer doet de rest van het werk.