Acat Nederland
Image default
Beauty en verzorging

Waarom kiezen voor microring extensions?

Er zijn veel soorten hairextensions beschikbaar. Een van deze extensions zijn de zogenaamde microring extensions. Bij microring extensions worden stukjes haar vastgezet aan kleine siliconenringetjes. Met de microring extensions heb je een natuurlijke uitstraling en creëer je makkelijk meer volume of lengte in het haar. Opzoek naar microring extensions bij Hairextensionsvoordeel, dan heb je een groot assortiment met allerlei soorten kleuren. 

Weinig beschadigingen

De beschadiging van je haar hangt af van hoor hoe en wie de microring extensions geplaatst zijn. Zijn ze niet geplaatst op een professionele manier of laat je ze verkeerd verwijderen, dan is de kans groter op beschadiging van je eigen haar. Daarnaast heb je bij het aanbrengen van de microring extensions geen warmte of lijm nodig. Hierdoor wordt jouw eigen haar niet beschadigd en kunnen de extensions zorgeloos aangebracht worden. 

Het zorgt voor langdurig gebruik 

Het hergebruiken van de microring extensions is mogelijk. Hierdoor kan je ze langdurig gebruiken en hoef je dus geen nieuwe microring extensions aan te schaffen. In principe is het mogelijk om er een tot drie keer opnieuw gebruik van te maken. Het hangt natuurlijk ook wel af van de manier waarop je ze gebruikt.  Hoe beter je de microring extensions verzorgt hoe vaker je ze kan hergebruiken. Hoe minder je stylingapparaten gebruikt hoe minder de microring extensions beschadigen. Gebruik bij stylingapparaten ook altijd hittebeschermende producten, zodat jouw haar en de microring extensions beschermd zijn tegen de warmte. Verzorg je haar ook met een goede shampoo en conditioners. Dit zorgt voor een goede verzorging. Overigens kan het verven van de extensions ook ten koste gaan van de kwaliteit van de extensions.  

Je kan er alles mee

Met sommige extensions mag je niet sporten, slapen of zwemmen. Bij microring extensions is dat niet zo. Je kan er makkelijk alles mee doen zonder dat het de kwaliteit van de extensions aantast. Als de microring extensions goed aangebracht zijn, dan slaapt dit comfortabel, maar worden ze verkeerd geplaatst dan kan het gelijk oncomfortabel voelen. Als er in de ringen een te kleine pluk wordt gepakt of wanneer de microring extensions te dichtbij de hoofdhuid is geplaatst kan dit hoofdpijn opleveren. Het is dus wel belangrijk dat je ze door een professioneel iemand laat zetten. Douchen met de extensions in is geen enkel probleem, maar het is wel beter voor jouw haar om jouw haar niet naar voren te gooien wanneer je het wilt wassen. Anders laten de extensions sneller los.