Acat Nederland
Image default
Dienstverlening

waar je 60×120 led panelen voor kan gebruiken

Het 60×120 led paneel is het grootste formaat led paneel die er aangeboden wordt. Een 60×120 led paneel wordt gebruikt om grotere ruimtes mee te verlichten. Met grote ruimtes worden ruimtes zoals kantoorruimtes, kantines of een hal bedoeld. Het licht van de 60×120 panelen worden egaal verspreid over de ruimte. Als je nog gebruik maakt van oude TL lampen, dan wordt het aangeraden om over te stappen naar led panelen. Een led paneel is een duurzame oplossing. Met een led paneel verbruik je veel minder energie. Een led paneel verbruikt veel minder energie dan bijvoorbeeld een TL lamp. Daarom stappen bedrijven steeds vaker over naar led panelen.

Waarom er vaak voor een 60×120 led paneel wordt gekozen

60×120 led panelen zijn goed omdat ze veel voordelen hebben ten opzichte van andere lampen. De led panelen zijn onderhoudsvrij. Je hoeft er alleen maar met een doekje overheen te gaan. Dit is erg handig als je geld wilt besparen, omdat je geen kosten hebt aan het schoonmaken en onderhouden van de panelen. Een 60×120 led paneel heeft ook een hele lange levensduur, daardoor hoef je de ledpaneel bijna nooit te vervangen. Zo bespaar je ook kosten. Een 60×120 led paneel is ook dimbaar. Je kunt het licht instellen hoe jij wilt.

Verschillende soorten manieren om en 60×120 frame op te bouwen

Een 60×120 led paneel kan je op verschillende manieren opbouwen. Je kan het led paneel bevestigen aan het plafond met behulp van een opbouwframe. Om een led paneel te bevestigen aan het plafond heb je een opbouwframe nodig. Een opbouwframe voor een led paneel is gemakkelijk te installeren. Je kan de led paneel ook in een systeemplafond installeren. In een systeemplafond past elk formaat van led panelen, dus ook de 60×120 led paneel. je kan een led paneel ook inbouwen in het plafond, hierbij moet je opletten dat je alles met de juiste maten doet. Anders past het led paneel niet goed.