Acat Nederland
Image default
Kinderen

Bestuurbare auto online bestellen?

Bent u op zoek naar een bestuurbare auto voor de kleine medemens onder ons? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een betrouwbare leverancier van bestuurbare auto’s voor kinderen van die vanzelfsprekend aan alle wettelijke veiligheidseisen voldoen. De auto’s zijn op afstand bestuurbaar met behulp van een afstandsbediening en zijn doorgaans geschikt voor kinderen vanaf  3 tot 6 jaar.

Bestuurbare auto met veel opties

Op het moment dat de bestuurbare auto wordt gestart zal er een cool geluid te horen zijn en worden sommige auto’s zichtbaar gemaakt door middel van speciale LED verlichting. Naast het feit dat de auto beschikt over een draadloos meegeleverde afstandsbediening om de auto op afstand te besturen, zit er ook bij sommige op afstand bestuurbare auto’s een speciale ‘soft start’ modus op de auto, waardoor de auto langzaam wegrijdt zonder hierbij vervelende schokken te geven.

Meer weten over bestuurbare auto’s?

Wilt u ook zo’n gave en stoere bestuurbare auto, zodat uw kind zich kan vermaken en kan genieten van de snelheid van zulk speelgoed? Bestel dan vandaag nog een kinderauto en ontvang dit fantastische speelgoed al binnen enkele werkdagen in huis!

Wij leveren verschillende modellen bestuurbare auto’s. Er zijn zelfs robots en monstertrucks te vinden in ons assortiment. Kijk voor meer informatie over onze op afstand bestuurbare auto’s in onze webshop en laat u verrassen door dit gave speelgoed voor uw kind. Bij elk product kunt u uitgebreide specificaties vinden over de auto. Bijvoorbeeld hoe hard de auto gaat of tot op hoeveel meter u de auto nog kunt besturen.

Heeft u vragen over één van onze producten of wilt u meer weten over de bestuurbare auto’s? Stuur gerust een e-mail of neem telefonisch contact met ons op. Natuurlijk kunt u ook altijd onze beoordelingen raadplegen, zodat u weet wat andere kinderen (en hun ouders) van onze producten vinden.