Acat Nederland
Image default
Verbouwen

Voor al uw beton boringen gaat u naar Westerman Betonboringen!

Lees hier over Westerman betonboringen en bekijk de site. De afbeeldingen op de site liegen er niet om dat Westerman betonboringen specialist is met precisiesloop en sleuven frezen. Ook bij aanpassingen in bestaande betonnen constructies komt het vaak op de millimeter nauwkeurig. Zagen, boren, en frezen in beton kan met de machines van nu heel precies.

 

Sterker dan opnieuw aan storten

De vraag naar precies zagen en frezen blijft groeien. Vroeger moest er een extra gat in een betonnen verdiepingsvloer komen waar dan de afvoer van de afzuigkap doorheen moest komen, nu gaat het vaker over sleuven frezen voor de vloerverwarming en een doorvoer in de gevel voor de airconditioning. De boringen komen precies. De tijd van met een luchthamer een groot gat maken, de buis erdoor, en dat aan storten is voorbij. Als er een buis met een doorsnede van 200 mm door de vloeren moet, dan komt er ook een gat van die diameter. De constructie blijft dan sterk, en dat is bij beton belangrijk.

 

Proefboringen voor onderzoek

Soms is er twijfel over de kwaliteit van een bouwwerk. Tijdens het bouwen van een tunnel was er mogelijk verkeerd beton gestort. Of de beton niet van goede kwaliteit was, of verkeerd verwerkt, is om het even. De oplossing was een proefboring doen, een cilinder van beton uit de tunnelvloer halen en onderzoeken. Tijdens dat onderzoek ontdekten ze haarscheurtjes in de beton precies op de plek waar het betonijzer zat. Omdat het nieuw was, was het nog niet gevormd tot betonrot. Het was ontdekt, een goede coating op de vloer en het was verholpen, de vloer was waterdicht. Ook bij het boren van zo’n cilinder kunt u bij Westerman betonboringen terecht.

 

De afbeeldingen op de site zijn duidelijk

Frezen en beton boringen gaat met uiterst professioneel gereedschap. Dit is nodig om nauwkeurig te werken. Er komt steeds meer vraag naar het verminderen van overlast. Vroeger was de herrie oorverdovend en vloog het stof alle kanten op. Het geluid is moeilijk te verminderen, maar overlast door stof is nu fors minder dan vroeger. Er is dus vooruitgang gemaakt, en dit dankzij de technologische ontwikkelingen. Een sleuf maken of een gat boren gaat dan ook relatief snel, en daarna is het vlot opgeruimd. U hoeft dus niet op te zien tegen betonwerkers over de vloer. Als er ergens een gat of sleuf moet komen, dan realiseren de vaklieden van Westerman betonboringen dat snel met minimaal overlast. Op de site staan afbeeldingen van de machines waarmee de werkzaamheden uitgevoerd worden, en die afbeeldingen liegen er niet om dat het professioneel gaat.

 

Ga niets zelf proberen, informeer bij Westerman betonboringen

Sleuven frezen en beton boringen is geen doe-het-zelf klus. U kunt er vanuit gaan dat u misschien duurder uit bent als u zelf tracht om een sleuf in de beton te maken. Zeker als het om gewapend beton gaat, dan is zelf doen geen optie. Als er een sleuf of gat in uw betonnen vloer moet komen kunt u het beste direct naar Westerman betonboringen Aalsmeer gaan voor advies en een offerte. Sneller dan verwacht heeft u dan een sleuf of gat en kunt u de verbouwing hervatten. Dankzij maatwerk zal u merken dat netjes afwerken geen probleem is. Alle informatie staat op de site.

                                                       

 

https://westermanbetonboringen.nl/