Acat Nederland
Image default
Bedrijven

Volg de trends met inbouwspot zwart

Steeds vaker zie je dat mensen kiezen voor de slimheid van verlichting die je inbouwt in het plafond. En dat is net voor niks, want op deze manier kun je op een hele subtiele manier de perfecte verlichting aanbrengen in elke ruimte. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. In dit artikel zetten we de inbouwspot zwart in de spotlight. Vaak wordt er standaard gekeken naar de witte variant, terwijl de zwarte variant juist een heel eigen karakter heeft dat de aandacht verdient. Ben jij benieuwd naar de trend van zwarte spots in je plafond? Lees dan snel verder, we vertellen je er met plezier alles over.

Maak een statement met zwart

Met een inbouwspot zwart maak je een echte statement in je plafond. Je kiest voor verlichting die aanwezig en stoer is en tegelijk subtiel en stijlvol is. Of je nu een plafond hebt dat strak wit is of juist een mooi kleurtje heeft. Zwart vormt altijd een stijlvol contrast met de kleur van het plafond. Je geeft je verlichting net een extra accent op deze manier en dat maakt het nog sfeervoller. Steeds meer mensen durven te kiezen voor het contrast in het plafond omdat de zwarte lampen net wat meer kwaliteit uitstralen dan de witte variant. 

Creëer sfeer met inbouwspot zwart

Met een inbouwspot zwart kun je in elke ruimte de perfecte sfeer creëren. Je kunt zoveel spots inbouwen als je wilt om te zorgen dat je voldoende licht hebt in elke ruimte. Daarnaast kun je ervoor zorgen dat je de lampen kunt dimmen zodat je vanuit het plafond de sfeer bepaalt. Je hebt geen losse lampen meer nodig. Als je de spots aansluit op een dimmer kun je zorgen voor veel of weinig licht. En als je wilt kun je meerdere lampen samen laten schakelen zodat je bijvoorbeeld het licht in de hele woonkamer in 1 keer kunt dimmen.

Zwart past bij elke inrichting

Niet alleen past een inbouwspot zwart bij elk plafond, het past ook bij elk interieur. Of je je huis nu hebt ingericht in neutrale tinten of juist met veel kleur werkt. Zwart past altijd en overal bij. Daarbij heeft vrijwel elk interieur wel accenten met zwart. Heb je veel hout in huis, dan kleurt dat perfect met zwarte lampen. En ben je een nieuw huis aan het inrichten dan kun je kiezen om je meubels te matchen met het zwart van de lampen. Dan maak je er een knap staaltje design van. Je kunt het helemaal zelf bepalen.

Slimme verlichting met inbouwspot zwart

Met inbouwspot zwart kies je voor slimme verlichting in elke ruimte in je huis en ook op kantoor. Slim omdat je zelf kunt kiezen hoeveel verlichting je nodig hebt op elke plek. Slim ook omdat je de lampen dan samen kunt laten schakelen of niet. En slim ook omdat je op elk moment zelf kunt bepalen hoeveel sfeer je wilt in een ruimte. Daarnaast is het mogelijk om de lampen van tegenwoordig op afstand te besturen. Je wilt geen losse lampen meer als je weet wat de inbouwmodellen allemaal kunnen.