Acat Nederland
Image default
Aanbiedingen

 Vergelijk makelaars, waar te beginnen?

Vergelijk makelaars, waar te beginnen? 

Zodra je op zoek gaat naar een geschikte makelaar is de eerste stap ontdekken welke makelaars zijn er actief in de buurt. De volgende duidelijke stap is dan makelaars vergelijken. Hiermee zorg je ervoor dat je de verschillende makelaars met elkaar gaat vergelijken. Je wilt tenslotte zeker weten dat de makelaar met wie je gaat samenwerken wel de beste voor jou aan- of verkoop is. De volgende vraag die je jezelf kunt stellen is ga je zelf alle makelaars uit de buurt met elkaar vergelijken of laat je dit doen? Bij Juiste Makelaar kunnen ze je hierbij uitstekend ondersteunen. Lees verder voor de pluspunten en hoe je de beste makelaar uit de buurt kan vinden. 

Beoordelingen van de makelaars

De beoordelingen van makelaars helpen een goed inzicht te geven in de kwaliteiten van een makelaar. Verschillende makelaars verzamelen op verschillende manieren beoordelingen. Vergelijk makelaars dan per bron waar je deze vindt. Er zit een flink verschil in de verschillende beoordelingen op verschillende platforms. Zo mag bij het ene platform iedereen de makelaar beoordelen. Terwijl er bij een ander platform enkel de kopers en verkopers mogen beoordelen. Vergelijk daarom makelaars via Juiste Makelaar. Omdat deze een berekening maakt van het gemiddelde van de makelaars. 

Afstand en buurt van de makelaars

De afstand van de makelaar tot je eigen woning en de bekendheid in de buurt is een vaak gehoorde eigenschap die de makelaar moet hebben. Hoe hou je hier rekening mee bij het vergelijken? Bij het vergelijken van de prestaties van makelaars spelen de kwaliteiten van een lokale makelaar een belangrijke rol. Het is daarom essentieel dat je rekening houdt met de afstand en de buurt van je eigen huis en de makelaar. Hoe vaak verkoopt de makelaar huizen in deze regio is een ander punt. Dit gaat hand-in-hand en kun je bij het makelaars vergelijken goed gebruik van maken. 

Beoordelingen, afstanden en Juiste Makelaar

Vergelijk makelaars niet alleen op afstand en beoordelingen maar op de kwaliteiten van de makelaar. Juiste Makelaar heeft een makelaars database waarbij de makelaars beoordeeld worden op diverse variabele zoals de afstand en beoordeling, maar ook de uitstraling, assertiviteit, reactiesnelheid en uiteraard de prestaties. Zo weet je dat je via Juiste Makelaar nooit een makelaar ontvangt die niet geschikt is.

 

https://juistemakelaar.nl/