Acat Nederland
Image default
Beauty en verzorging

Van Lennep Kliniek heeft zeer deskundige huidtherapeuten in dienst

Bent u aan het zoeken naar een goede huidtherapeut in Den Haag? De huidtherapeuten van Van Lennep Kliniek zijn uiterst kundig in hun vak en zoeken altijd naar de beste en een passende huidtherapie voor u. Van Lennep Kliniek heeft meerdere vestigingen, waarvan twee in Den Haag en één in Oegstgeest.

Een continue ontwikkeling, dat is waar de cosmetische industrie mee te maken heeft. Dat is natuurlijk geweldig, want hierdoor komen er op het gebied van huidverbetering steeds meer mogelijkheden. De huidtherapeuten van Van Lennep Kliniek raken dan ook niet uitgeleerd, dit is een deel van het vak dat ze zo mooi vinden. Niets mooier dan de klant met een goed gevoel en een mooie huid de deur uit zien gaan. Iedere huidtherapeut die werkzaam is bij Van Lennep Kliniek zal eerst een uitgebreide intake bij u afnemen. Als eerste wordt er geluisterd naar uw wensen en verwachtingen. Er wordt gekeken naar de conditie van de huid, het huidtype en wat uw huid nodig heeft. Samen met u wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld en gaat de huidspecialiste samen met u op naar een mooiere huid.

Pigmentvlekken laten behandelen met een laser apparaat

Ergert u zich aan bruine verkleuringen op uw huid, oftewel pigmentvlekken? Pigmentvlekken behandelen kunt u ook bij Van Lennep Kliniek laten doen. Deze behandeling is zeer doeltreffend en binnen drie tot vijf behandelingen zijn de pigmentvlekken verdwenen.

Het verwijderen van pigmentvlekken gebeurt middels een laser, in veel gevallen wordt hier een IPL laser voor gebruikt. De laser geeft een lichtimpuls op de huid. Deze lichtimpuls bestaat uit een bepaalde golflengte, ook wel energie genoemd. De huid die gepigmenteerd is absorbeert deze energie en zet het om in warmte. Hierdoor wordt de pigmentvlek sterk verhit en door het verhitten wordt de vlek vernietigd. Het lichaam neemt de pigmentvlek na verloop van tijd op, waardoor de vlek helemaal verdwijnt. Tussen de behandelingen door wordt een periode van 4 weken aangehouden. Na de behandeling kan de huid wat rood gekleurd zijn, warm aanvoelen en licht zwellen. Ook is het behandelde gebied donkerder verkleurd. Dit trekt binnen één tot twee weken weg. Vlak na de behandeling kunt u koelen met een ice pack.

https://www.vanlennepkliniek.nl/