Acat Nederland
Aanbiedingen

Theaterworkshop

Theaterworkshop 

Grote Broer organiseert al meer dan 10 jaar kunst- en culturele workshops op het primair onderwijs. Met deze hoeveelheid ervaring heeft Grote Broer zijn workshops weten te perfectioneren, al helemaal wanneer het gaat over de theaterworkshops. Deze workshops zijn er om de kinderen te activeren en uit te dagen. Onder de theaterparaplu vallen veel verschillende stijlen, Grote Broer heeft voor veel van deze stijlen creatieve workshops ontwikkeld die snel georganiseerd kunnen worden op uw basisschool.  

Theaterworkshop

Voor veel kinderen kan het erg spannend zijn om op een podium te laten zien wat zij geleerd hebben, echter zorgt de juiste docent voor vertrouwen en weten zij de kinderen altijd op het podium te krijgen. Grote Broer werkt alleen met professionele workshopdocenten die ervaring hebben in zowel hun discipline als in lesgeven. De feedback van scholen is vrijwel altijd positief, wanneer er eenmaal met Grote Broer is samengewerkt is de trend dat dit nog veel vaker gebeurd. Onze docenten staan elke dag met nieuwe energie voor een nieuwe groep ergens in Nederland. Omdat onze docenten op zoveel verschillende scholen werken hebben zij een bijzondere hoeveelheid ervaring en zijn zij niet uit de weg te slaan. 

 

Theatersport 

En van de stijlen die onder de theaterparaplu valt noemen we theatersport. Bij theatersport draait het allemaal om improvisatie, doen wat je op dat moment denkt dat goed is. Deze workshop start allemaal met een warming up, deze focust zich op het fysiek en mentaal klaarmaken van de leerlingen. Na dat de leerlingen klaar zijn voor de workshops wordt er gelijk gestart. Afhankelijk van de wens van de klant wordt er beziggegaan met bijvoorbeeld “de grote improvisatieshow” of “de vloer op”. Dit zijn shows die volledig worden gespeeld door en met de leerlingen van de school. Bij deze shows draait het dus om improviseren en gebeuren er altijd de meest grappige en absurde dingen. Leerlingen zijn ontzettend creatief, echter hebben zij de juiste steun in de rug nodig om dit te laten zien. 

http://grotebroer.com