Acat Nederland
Image default
Dienstverlening

De beste website builders getest van 2020

Ben jij op zoek naar een gebruiksvriendelijke website builder voor jouw website? Wij hebben er een aantal voor je getest. De resultaten zullen je verbazen. Bekijk hieronder de drie opties die voor iedereen geschikt kunnen zijn, maar toch enorm verschillend zijn. 

#1 JouwWeb

Dit is niet een ingewikkelde doe-het-zelf website bouwer. De website builder JouwWeb maakt gebruik van slimme techniek. Je hebt hier totaal geen kennis voor nodig. Het is voor iedereen goed te begrijpen. Naarmate je eigen behoeften groeien, ontwikkelt JouwWeb zich met je mee en past het zich moeiteloos aan jouw behoeften aan. Wil je een e-commerce webshop toevoegen? Sociale feeds? Een andere lay-out? Dat kan. JouwWeb zorgt er gewoon voor dat het mogelijk is. Lees hier JouwWeb ervaringen op BesteWebsiteBuilder.nl. 

#2 Wix

Wix biedt een eenvoudig, maar krachtig online platform om hele visueel rijke websites mee te maken. Met behulp van een browsergebaseerde interface kun je op het internet kiezen uit een brede selectie van ontwerpsjablonen of beginnen met een leeg canvas. Het is maar net wat je prettig vindt. Wix biedt meer dan genoeg tools dan de meeste website builders om de klus te klaren, met alles van animatie-effecten en fotoalbums tot Google maps en RSS-feeds. Je kunt ook foto’s van Flickr en video’s van YouTube importeren met slechts een paar klikken op de muis. Het interface is strak en snel (op een hogesnelheidsverbinding). Je kant het verbergen wanneer je het niet nodig hebt. Het maken van nieuwe pagina’s en het bewerken van oude gemaakte pagina’s is kinderlijk eenvoudig. Jow website wordt gehost op de server van Wix voor een snelle en eenvoudige publicatie van je site, maar tenzij je een upgrade naar een premium pakket (vanaf 4,95 euro) uitvoert, heb je niet veel controle over jouw domeinnaam. Al met al is Wix veruit de beste keuze voor visueel rijke sites. 

#3 Jimdo

Jimdo werkt net als Wix, door naar elke pagina te surfen alvorens deze te bewerken. Je zult praktisch geen verschil merken tussen de site zoals die online verschijnt en de site zoals die verschijnt in de bewerkingsmodus. Jimdo is echter niet zo krachtig of gemakkelijk te gebruiken als Wix. Aan de andere kant, Jimdo biedt wel meer ontwerpmogelijkheden met een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden. Kies uit hun website sjablonen, maak dan de pagina’s die je nodig hebt en voeg jouw inhoud toe. Dat is vrij eenvoudig, maar als je op zoek bent naar een extreem krachtige website maker met eindeloze mogelijkheden, dan is dit niet de beste toepassing voor je.

 

https://www.bestewebsitebuilder.nl/reviews/

Gerelateerde artikelen

Eersteklas ledlampen voor bedrijven en particulieren

Ontdek de voordelen van radiateur reparatie

Wilt u overstappen naar ledlampen? Neem contact op met Led Design Holland