Acat Nederland
Image default
Bedrijven

Rollz, een rollator en rolstoel in één

 

De Rollz rollatoren zijn de meest innovatieve uitvindingen van dit tijdperk voor mensen met loop moeilijkheden! De Rollz Rollatoren kunnen namelijk als rollator en rolstoel gebruikt worden! 2 in 1! Dit is zeer fijn voor als je tijdens je wandel uitstapje even wilt gaan zitten, of gebruikt wilt maken van de rolstoel functie. Op de Rollz Rollatoren kun je zeer stabiel, veilig, stijlvol en vol comfort transporteren. Deze moderne en unieke rollatoren zorgen ervoor dat je met alle veiligheid en zekerheid op pad kan gaan. Ook al heb je moeilijkheden met het gebruiken van je benen. De makers van de Rollz Rollatoren vinden het belangrijk iedereen optimaal kan genieten en ook optimaal plaatsen kan bezoeken. 

Comfort en veiligheid op nummer 1!

Om nog meer comfort te bieden zijn de Rollz rollatoren voorzien van hoogwaardige componenten en details. Je kan bijvoorbeeld denken aan een waterdichte tas die je  bevestigen aan de rollator. Zo kun je heel eenvoudig boodschappen doen! De duwbeugel kun je ook op verschillende manieren instellen, dit zal de gewenste ondersteuning bieden. 

Optimaal bewegen

De rollatoren van Rollz bieden de mogelijkheid om optimaal te bewegen. Vanaf nu zijn smalle looppaden, liften, trappen en onverharde ondergronden geen uitdaging meer voor jou! De ontwerpers van Rollz hebben alle aandacht  gestoken in het ontwerp van de rollatoren. Als je op zoek bent naar een rollator die het beste past bij jouw levensstijl, dan ben je bij Rollz op de juiste plek. Rollz heeft verschillende soorten rollatoren in het assortiment. Iedere situatie is uniek, daarom heeft Rollz unieke rollatoren in het assortiment. Wil jij weten welke het beste bij je past? Neem dan een kijkje op de Rollz site. Bij deze populaire rollatoren kun je ook accessoires naar wens toevoegen! Je kan hierbij denken aan instelbare paraplu’s, tassen, stokhouders, gordels en nog veel mee!