Acat Nederland
Image default
Gezondheid

Genees je lichaam met edelstenen

 

Genees je lichaam met edelstenen 

Elders kom je milieutoxines tegen in volume, sneller en energieker, meer stress. De sleutel tot welzijn is om “zorgvuldige stappen te nemen” in de zwakheden van “De deficiënties” om eerst de energievelden van het lichaam te herkennen en het lichaam en de geest terug te brengen naar de homeostase van natuurlijke euforische toestanden.

Je chakra is misschien niet zichtbaar voor het menselijk oog, maar deze energiecentra hebben vitale fysieke en mentale functies om een ‚Äč‚Äčovervloedig leven te leiden. Als je het gevoel hebt dat je aan mentale stress lijdt, weet dan, of beide, begin dan het genezingsproces door je chakra voorzichtig in lijn te brengen met de genezende kristallen in je dagelijkse gezondheidsroutine.

De hartchakra die het centrum van liefde bedekt, is het minst effectief om energetische aanwezigheid te bereiken. Als ze energie krijgen en beginnen te stromen, veranderen elke stagnatie en woede in vergeving, acceptatie en onvoorwaardelijke liefde, die allemaal de kracht hebben om de wereld te genezen.

Rhodoniet

Bekend als de “redding steen”, maakt de weg vrij om anderen te accepteren en het helpt de rustgevende vibraties van vurige ontmoeting te kalmeren. Als je lijdt aan paradoxaal hartzeer in relaties, zal deze krachtige maar zachte kristalgenezing een belangrijk onderdeel van je arsenaal zijn. Andere hartchakra’s zijn functionerende rozenkwarts en fuchsine, evenals kettingen die dicht bij de borst worden gedragen.

Het derde oogchakra waar de geest intuïtie ontwikkelt, wordt ook wel de Anja of het 6e chakra genoemd; Gelegen in het midden van het wenkbrauwbeen, voorspelt het gerechtigheid en pessimistische intelligentie met de paars gekleurde straal verbonden met het centrum van de chakra. Bij gebruik met dit chakra, wordt het beantwoord met behulp van speciale helende kristallen, het stelt je in staat je hoogste potentieel te bereiken door je te verbinden met een hoger wezen.

LapisL lazuli,

Amethist en Bergkristal zijn uitstekende chakra-stenen voor het derde oog. Het chakracentrum in de balans is overwoekerd als het je angsten loslaat en beter aansluit op je intuïtie, wat natuurlijk geluk in je leven zal uitnodigen. De onbelemmerde derde oogchakra beschermt het lichaam ook tegen mannelijke tumoren, oor- en oogproblemen en schildklier gerelateerde problemen.

Om het lichaam te genezen, creëer je energiecentra, want het is de assistent van het chakra. Meer De kruinchakra bovenaan het hoofd verbindt ons met onze spirituele natuur en overbrugt de kloof tussen de fysieke wereld en de spirituele wereld.

Kruinchakra-stenen creëren de kleur violet, een gevoel van inspiratie geassocieerd met de magie en het mysterie van het universum. Als je je verloren en doelloos voelt, zullen lavendelkristallen mediteren dat dierentuinen Lepidoliet hebben verzameld, het kruinchakra zullen ontgrendelen en ons in staat stellen het ware doel van ons hart te volgen.

Geef jezelf een hernieuwd gevoel van betekenis en doel met grote kwartsstippen die in je meditatiebeoefening zijn verwerkt. Deze stimulerende eigenschappen creëren een trilling van licht die ervoor zorgt dat uw aura uw omgeving binnenkomt. De doorschijnende kristallen piramide is een ander krachtig hulpmiddel voor vreedzame contemplatie, vooral met zijn heilige geometrische vorm en het vermogen om energie uit te stralen en te vergroten.

Hij beoefende yoga om de aandacht te vestigen op onze gekke en snelle mentale en fysieke toestand die we vaak over het hoofd zien. In elk van onze chakra’s zijn onze chakra’s in evenwicht gehouden en kunnen helende kristallen worden gebruikt. Plaats verschillende edelstenen zoals doorschijnend kwartskristal, aventurijn, gele jaspis en angeliet rond je mat tijdens je yogabeoefening.

Onmiddellijk diepe innerlijke rust en meer positieve energetische gemoedstoestand en balanceren en uitlijnen van je hele chakra. Voor meer informatie, met eenvoudige reiniging van het gebied, selenietreinigingssteen of andere favoriete methoden om uw edelstenen te laten groeien en schoon te maken. Leg elke ochtend bindmiddelen voor drie Chakra Heel-armbanden en zie een mooi en levendig palet dat de schoonheid van de regenboog vanuit de lucht weerspiegelt. Aarding om u te herinneren aan uw verbinding met de wereld

http://www.mashop.nl