Acat Nederland
Image default
Bedrijven

Rijplaten gebruiken bij het bouwen

Tijdens de bouw en werkzaamheden wilt u soms tijdelijk naar de gewenste plek op het gras of een andere zachte ondergrond lopen. Inclusief auto’s, motorfietsen, vrachtwagens en zelfs wandelen. Van Schie gebruikt staal of kunststof om u het perfecte plaatje te bezorgen! Wegplaten worden voornamelijk gebruikt om moeilijk bereikbare plaatsen drempelvrij te maken. Bovendien bieden ze bescherming voor bestaande oppervlakken. We bieden een verscheidenheid aan stalen verkeersborden, elk met hijsogen. Naast stalen rijplaten leveren wij ook veel kunststof rijplaten.

Bij het huren van een plaat kunt u er altijd voor kiezen om deze af te halen bij ons magazijn in Midrecht of deze op het werk af te leveren. Wij zorgen voor een goede en snelle levering van straatplaten. Hiervoor gebruiken we speciale wegmarkeringsvoertuigen. Deze auto’s zijn uitgerust met een radiogestuurd aandrijfmechanisme waarmee de chauffeur de vrachtwagen van de kraan af kan rijden zodat deze snel kan worden opgesteld en opgehaald. Hierdoor krijgt de chauffeur ook meer inzicht in het werk, zodat het werk zo veilig en efficiënt mogelijk kan worden afgerond, in combinatie met onze drijvende brug kunnen we zelfs opritten gebruiken om tijdelijke bruggen te bouwen bij evenementen of bouwplaatsen. Wij zorgen voor uw ideeën!

Van Meekeren is erg flexibel. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en door onze snelle leveringsmogelijkheden en voldoende voorraad zijn we meestal als eerste ter plaatse als er zich een calamiteit voordoet.

https://www.vanmeekereninfra.nl/rijplaten-kopen/