Acat Nederland
Image default
Bedrijven

Ook thuis en onderweg alle info bij de hand

Het Shiftbase personeelsplanning programma wordt in de meest uiteenlopende branches gebruikt. We noemen beveiliging, transport, recreatie, horeca, productie, hotel, Retail, zorg en welzijn. De online software kun je inzetten voor alle personeelsadministratiewerkzaamheden waaronder het werkrooster maken en de urenregistratie.

Binnen de Shiftbase omgeving is het mogelijk toeslagen automatisch per dienst of per contracttype toe te kennen. Je vult bedragen één keer in en het programma doet voortaan de berekeningen. Dit geldt ook voor plus- en min-uren. Rapportages die je in Shiftbase maakt, kun je gemakkelijk aan een andere afdeling of een externe partij sturen. Denk aan salarisgegevens die de boekhouder nodig heeft. Niet alleen jij als planner, maar alle medewerkers kunnen profiteren van Shiftbase. Zij kunnen hun beschikbaarheid opgeven of een verlofaanvraag indienen via de Shiftbase app.

Wordt er bij jullie in ploegendiensten gewerkt? De tijdregistratie app biedt vast uitkomst. Afhankelijk van de gewenste stiptheid, is de klok per minuut, vijf minuten of kwartier in te stellen. Het maken van roosters is altijd een flinke puzzel, zelfs voor administrateurs van kleine en middelgrote bedrijven. Shiftbase biedt de mogelijkheid bepaalde diensten van de ene naar de andere maand te slepen. Een tip: maak een standaardrooster dat als uitgangspunt dient voor alle andere roosters. Je hoeft iedere maand alleen maar een aantal wijzigingen door te voeren. Om een beetje grip te houden op de lange termijnplanning kun je aan het basisrooster een einddatum hanger, bijvoorbeeld een jaar vooruit. Deze voorbereiding scheelt een hoop werk de rest van het jaar.

Vind jij het bovenstaande goed klinken en zou je het pakket wel eens een paar weken willen uitproberen? Dat kan. Gratis. Via de site kun je een demoversie aanvragen en kennismaken met al die handige Shiftbase tools. Vragen die je hebt in de proefperiode kun je stellen aan de helpdesk. Hier alvast het telefoonnummer +31 (0) 23 711 40 54. Informatie inwinnen via email kan ook: info@shiftbase.com. Voor degenen die graag op social media verkeren: Shiftbase is actief op LinkedIn, YouTube én Facebook.

https://www.shiftbase.com/nl