Acat Nederland
Image default
Banen en opleidingen

Ontwikkel je tijdens deze opleiding tot professionele life coach

Ben je op zoek naar een professionele opleiding waarin je jouw talenten kunt ontwikkelen tot life coach? Dan ben je op de juiste plek bij opleidingsinstituut SCHOTT & CO. Dit opleidingsinstituut is een academie voor leefstijl, sport en vitaliteit. Met een opleiding tot life coach bij deze opleider ontwikkel je je tot een gedreven coach die sterk in haar schoenen staat. Jouw doel? Andere mensen helpen met het behalen van hun doelen. Of dit nu te maken heeft met het leren omgaan met stress, het opstarten van een gezonde leefstijl of de zoektocht naar de identiteit: jij bent de coach die de ander inspireert. Je draagt bij aan de persoonlijke groei van je client en helpt hem of haar weer in balans te brengen. Een prachtig beroep waar je veel voldoening uit haalt! Lees verder en ontdek waarom SCHOTT & CO hét opleidingsinstituut is waar jij de opleiding tot life coach moet gaan volgen.

Krijg les van gedreven en ervaren docenten bij een erkend opleidingsinstituut

Wanneer je besluit om je te laten omscholen tot life coach, wil je natuurlijk een opleiding volgen bij het beste opleidingsinstituut. SCHOTT & CO is de opleider die je helpt het meeste uit jezelf te halen en je te ontwikkelen tot de life coach die je wilt worden. Zo krijg je les van een ervaren en gedreven docententeam, welke allemaal een achtergrond hebben in de topsport, psychologie of mentale krachttraining. Met deze docenten ga je jouw coachvaardigheden oefenen in de praktijk. Een betere leerschool is er niet! Daarnaast heeft de opleiding tot life coach bij dit instituut een fijn en overzichtelijk lesprogramma. Je krijgt les in drie modules van elk zes lesdagen. Je begint bij de basis waarbij je je ontwikkelt tot all round coach, waarna je je verdiept tot mental coach en tot slot master coach. Met deze lesstructuur weet je zeker dat je alle theoretische en praktische vaardigheden van het coachen onder de knie krijgt. Tot slot is de opleiding door zowel de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) als de EMCC geaccrediteerd. Je kunt jezelf met het life coach diploma dan ook officieel inschrijven in het NOBCO register.

Schrijf je in of vraag meer informatie aan

Ben je direct overtuigd dat dit dé opleiding life coach voor jou is? Wacht dan niet langer en schrijf je in! Als je graag nog meer informatie wilt over de opleiding tot life coach bij SCHOTT & CO, dan staan de vriendelijke medewerkers van het instituut klaar om al je vragen te beantwoorden. Zet die eerste stap naar jouw droom en volg de opleiding tot life coach bij deze opleider.

https://www.schottenco.nl/