Acat Nederland
Image default
Bedrijven

Netverlichting

Netverlichting is een perfecte toevoeging als decoratie! Zo kun je deze verlichting voor zowel binnen als buiten gebruiken en verlicht je gemakkelijk jouw kerstboom, schutting of een andere gewenste plek. De afstand van de kerstlampjes zorgen voor een sfeervol effect en ze gaan tegelijkertijd aan, met maar liefst één stekker. Zo heb je geen last meer van alle geknoopte lichtsnoeren! Netverlichting is voorzien van LED. Dit zorgt ervoor dat de versiering niet alleen veilig en goedkoper is, maar ook veel duurzamer! Veel mensen maken gebruik van deze verlichting, omdat het een stuk langer mee gaat en fijn te gebruiken is. 

Ideaal voor de feestdagen, doordat het ook nog waterbestendig. Zo kan jij er de hele winter gebruik van blijven maken! 

Voordelen van LED verlichting:

LED verlichting wordt steeds populairder. Dit komt omdat LED lampen aanzienlijk veel branduren hebben en ze daarnaast veel minder energie verbruiken. LED lampen worden tegenwoordig ook vaker gekocht, omdat het geen schadelijk stoffen heeft. Hierdoor is het  een stuk beter voor het milieu dan bijvoorbeeld een gloeilamp of halogeen lampen.

Is netverlichting koppelbaar?

Zou jij de netverlichting voor een groter oppervlakte willen verlichten? Dan is dat geen probleem. Netverlichting is namelijk koppelbaar en vaak verkrijgbaar in meerdere afmetingen. De kleur van het licht is warm wit en vaak kun je ook nog kiezen welke afstand jij wilt hebben tussen de lampjes. Echt een must have om grote oppervlaktes mee te verlichten tijdens de feestdagen! 

Is het goed te combineren?

Tijdens de feestdagen is het altijd leuk om iets toe te voegen aan je huidige versiering! Hiervoor is netverlichting ideaal! Netverlichting kun je namelijk gebruiken voor binnen en buiten en zo gemakkelijk combineren met andere verlichting. Je haalt zo de kerstsfeer direct in huis! Van verlichte rendieren in de tuin tot een kerstkrans op de deur. Gebruik netverlichting voor op je schutting of gebruik het voor in je huis. Ook guirlandes zijn goed te combineer met netverlichting. Met behulp van een transformator is het eenvoudig verlengbaar, ook leuk dus voor in de kerstboom!