Acat Nederland
Image default
Banen en opleidingen

Monteur vacatures

 

Specialist doorlopend verbeteren, zwolle

Als autoriteit voortdurend verbeteren ben je gehouden voor het loodsen van teams bij het uitvoering van verbeterprojecten.

Dit doe je door soms zelf het projectteam te leiden maar bijvoorbeeld ook door een teamleider te coachen.

Je ondersteunt zowel het beheer en als de werkvloer bij het doorspreken van gevolgen en het identificeren van verbeterpunten. Je bent hierbij in staat om tijdens andere leidinggevenden te trainen en durft stevige terugkoppeling te verstrekken op ieder niveau : van mt-lid tot monteur. Je signaleert particulier of met de lijn verbeterprojecten zodat je die kunt vertolken in een business case die in het portfolio team geprioriteerd wordt. Je levert het pt jouw raadgeving voor de juiste prioritering en je hebt een actieve rol in het bewaken vlucht van de projecten, in lijn met de strategische doelen van fudura. Je traint en coacht collega ‘s, met name teamleiders, op alle afdelingen in lean en voortdurend verbeteren. Hierbij heb je voetlicht voor zowel de hard skills als de soft skills. Tezamen met je collega consultants ben je bezig met voortdurend verbeteren van fudura functie-eisen : als autoriteit voortdurend verbeteren heb je een afgeronde hbo-opleiding/wo-werk- en denkniveau en minimaal een afgeronde lean ( six sigma ) green belt opleiding. Uiteraard heb je ervaring in het benutten van de methodiek, bij preferentie in een vergelijkbare organisatie. Voornamelijk heb je een drive om processen en organisaties voortdurend te verbeteren. Je doorziet snel wat er aan de hand is en wat er moet gebeuren. Problemen ontrafelen vind je leuk, maar mensen instuderen om zélf hun werk te verbeteren maken je pas echt enthousiast.

Overigens herken je jezelf in deze omschrijvingen :

• je weet hoe je een menigte op een prettige en effectieve wijze naar het beoogde schimmel kunt loodsen ; het toenemen en faciliteren van workshops gaat je makkelijk af ;

• je communiceert makkelijk op meerdere gradaties hierbinnen de anatomie en weet hoe je formeel kunt beïnvloeden en mensen kan enthousiasmeren ;

• je bent bereid om met enige regelmaat te zwerven naar verscheidene vestigingen in het land.

• je hebt een hands-on denkwijze en neemt graag het voortouw.

• je bent in staat om gemakkelijk met externe partijen te schakelen en deze aan te sturen. Aanbod ben je al geestdriftig word? als eigentijdse werkgever bieden wij je naast een goede balans tussen werk en privé, ook nog eens een uitnodigend arbeidsvoorwaardenpakket. Dit pakket kun je naar jouw inherent verlangen inzetten. Houd jij bijvoorbeeld van zwerven? bij ons ontvang je 24, 5 vakantiedagen, maar kun je daarnaast nog 35, 5 dag bijkopen vanuit je subjectief budget vind jij sporten of jezelf oefenen een must? je krijgt een budget van €500, – bruto per jaar voor bijvoorbeeld je sportabonnement en is er budget voor het navolgen van training en opleidingen. Nog steeds geestdriftig? je ontvangt een budget aan secundaire arbeidsvoorwaarden van 28, 7 % over je bruto jaarsalaris. Hierin zit o. A. Je vakantiegeld, adv en 13e maand.

Dit budget is flexibel in te deponeren voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra vakantie of een extra maandelijkse uitbetaling.

• deze functie is ingedeeld in tralie 15, met een inschaling tussen € 3. 240, – en € 4. 629, – bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek ; • een reiskostenvergoeding en een 1e klas ov-kaart, ingesloten gebruik van een ov-fiets ;

• een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen ;

• een computer en telefoon die je ook privé kunt gebruiken.

Screeningsbeleid ons screeningsbeleid houdt, onzelfstandig van de functie, in : het nagaan van referenties, het testen van de authenticiteit van cv, identiteitspapieren en certificaat ’s en het opvragen van een mededeling omtrent gedrag ( vog ). Selectieprocedure je sollicitatie lanceren met je cv en drijfveer, waarna je een aanmaning voor een videopitch kunt ontvangen.

Als we aansluiting zien, gaan we graag het gesprek met je aan. Een assessment is divisie van de procedure. 

https://www.vindazo.nl/keywords/monteur.html