Acat Nederland
Image default
Boeken en Tijdschriften

Met een wandelboek over Nederland staat u versteld van de Nederlandse natuur

Bent u een echte natuurliefhebber? Of vindt u het leuk om nieuwe plekken in steden te ontdekken en geniet u daarbij van de architectuur? Dan is een bezoekje aan Uitgeverij Blauwdruk zeker de moeite waard! Ze bieden daar originele wandelboeken waarin schrijvers, die zelf ook de wandelingen hebben gemaakt, hun ervaringen beschrijven. U vindt niet enkel tekst in deze boeken, maar ook foto’s, schetsen van het landschap en interviews. Waar u ook woont in Nederland, u vindt zonder twijfel een mooi wandelboek waarin wandelingen bij u in de buurt worden beschreven!

Eropuit met de mooiste verhalen

Wandelen is natuurlijk erg gezond en fijn, maar dit wordt nóg leuker met een wandelboek over Nederland waarin op originele wijze de geschiedenis en de cultuur van het wandelgebied worden beschreven. Bij Uitgeverij Blauwdruk koopt u een uniek wandelboek in Wageningen. U ontdekt klompenpaden, natuurlandschappen, steden, architectuur en zelfs kunst en culinair genot. De boeken zijn dus ook nog eens leerzaam.

Ontdek Wageningen

Wilt u eropuit in Wageningen? Ook dan kunt u terecht bij Uitgeverij Blauwdruk. U ontdekt onder meer de Veluwezoom, de Betuwe en de Gelderse Vallei. Achter deze gebieden zit een verhaal. Hier hebben namelijk de belangrijkste oorlogshandelingen tijdens de Tweede Wereldoorlog plaatsgevonden, zoals de slag om de Grebbeberg en operatie Market Garden. U maakt dus niet zomaar een prachtige wandeling met een wandelboek over Nederland van deze uitgever, maar u herbeleeft de geschiedenis en herdenkt belangrijke gebeurtenissen in de geschiedenis.

Bestel een wandelboek met originele verhalen gemakkelijk online

Bent u op zoek naar een rijk geïllustreerd wandelboek of -gids met intrigerende verhalen over het verleden en het heden? Dan bent u op de juiste plek bij deze uitgever in Wageningen. Het was nog nooit zo makkelijk om prachtige wandelroutes te ontdekken! Bekijk het uitgebreide aanbod van deze expert en bestel een wandelboek eenvoudig online!

https://www.uitgeverijblauwdruk.nl/