Acat Nederland
Image default
Bedrijven

Je tuin inrichten

Je bent pas verhuisd of wilt gewoon je tuin een grondige make over geven. Het maakt niet uit of je een grote of kleine tuin hebt, je kunt er alsnog van alles mee doen en er een hele gezellige plek van maken.

Meubels van steigerhout

Er zijn een heleboel leuke steigerhout meubels verkrijgbaar. Steigerhout meubels zijn niet zo duur als bijvoorbeeld eiken hout en zijn super hip en duurzaam, vaak kun je ook gerecyclede meubels van steigerhout krijgen, zo kun je zelfs in je tuin zitten met een goed gevoel (voor de planeet).

Tuinverlichting

Met de juiste tuinverlichting kun je in de zomer tot laat in de avond buiten zitten. Er zijn tal van verschillende soorten te koop, maar de vraag is wat wil jij? Je kunt je tuin verlichten uit veiligheid. Met een goede bouwlamp op sensor, zodat je goed overzicht hebt over wat er ’s avonds in de tuin gebeurt. Maar je kunt ook kiezen voor sfeervolle solar led verlichting zodat het er super gezellig en warm uitziet.

Planten

Planten mogen uiteraard niet ontbreken in de tuin. Als jij liever een onderhoudsvrije tuin hebt, kun je in de zomer je kamerplanten in een mooie grotere pot buiten zetten, ze zullen genieten van de nieuwe plek en je hoeft ze waarschijnlijk minder water te geven (regenwater is beter voor planten). Als je liever de hele tuin volzet met planten dan kun je kiezen voor allerlei leuke plantenbakken, of nog beter in de grond.

Zonwering

Het is fijn om een beetje schaduw in de tuin te hebben. Vooral als je tuin helemaal betegeld is, is dit bijna noodzakelijk als je in de zomer gebruik wilt maken van de tuin. Als je veel last hebt van de wind is een windscherm ook een goede oplossing. Zo kun je zolang het droog is lekker buiten in de tuin blijven genieten.

 

http://www.outsidemeubelen.nl/product-categorie/steigerhout-meubels/