Acat Nederland
Image default
Bedrijven

Inspectie en controle voor verpakkingen

Als u in voeding- en drankmarkt zit zult u ongetwijfeld het belang van een goede verpakking benadrukken. Hoe is het anders mogelijk om uw producten correct te vervoeren en op te slaan? Een goede verpakking is dus erg belangrijk als het niet uw intentie is om drank of voeding direct te consumeren. Hiervoor moet u natuurlijk wel echt kunnen vertrouwen op de kwaliteit van de verpakking. Als dit niet het geval is kunnen er lekken ontstaan en door blootstelling aan de reguliere lucht kunnen uw producten bovendien bederven. Het laatste is ongezond voor de consument en natuurlijk doodzonde, want slechte goederen wilt u uiteraard liever niet verkopen. Dit geeft aan hoe belangrijk en nuttig het kan zijn om een inspectie en controle van uw verpakkingen uit te laten voeren door een partij die er verstand van heeft.

Op dit bedrijf kunt u vertrouwen tijdens een inspectie en controle voor verpakkingen

Qipack is een dergelijk bedrijf. Deze onderneming focust zich namelijk op het uitvoeren van de inspectie en de controle van verschillende soorten verpakkingen. Tijdens de werkzaamheden wordt door hen onder andere gekeken naar de kwaliteit van seals maar kunnen uw producten ook worden onderworpen aan een grondige lekdetectie voor verpakkingen. Vanwege de kennis en kunde van dit mooie bedrijf is het mogelijk om de inspectie en de controle van de verpakkingen op de lijn, tijdens de productie te doen. Het aangeboden proces is dus bijzonder efficiënt te noemen.

Controle door een beproefde methode

De inspectie en controle van uw verpakkingen geschiedt bij de specialisten van Qipack altijd aan de hand van een beproefde driestappenbenadering. Deze bestaat uit verschillende fases:

–        De auditie van de verpakkingslijn

–        De verbetering van het verpakkingsproces

–        De online productie bewaking

Het resultaat is dat de kwaliteit van de producten die u maakt gegarandeerd kan worden. Wilt u ook graag een inspectie en controle van uw verpakkingen uit laten voeren? Reken dan op de diensten van deze specialisten.