Acat Nederland
Image default
Gezondheid

Hoofdpijn door stress kun je oplossen

De laatste tijd heb ik veel last van hoofdpijn door stress. Mijn leven is druk en ik ervaar ook veel stress. Prikkels zijn snel teveel en ik probeer altijd zoveel mogelijk rust te nemen. Toch blijft de hoofdpijn door stress actief en ik wist niet zo goed wat ik daar mee moest. Totdat ik op dit artikel van Nick de Waard kwam en mij direct duidelijk werd waarom ik nogsteeds last heb van hoofdpijn door stress. De oorzaak is namelijk heel simpel, gewoon: stress.

Hoe ben ik van mijn hoofdpijn door stress afgekomen?

Ik nam contact op met Nick de Waard. Hij is expert op het gebied van mentale gezondheid en kon mij direct uitleggen waarom ik nogsteeds last had van hoofdpijn. Ik ging namelijk veel te vaak over m’n eigen grenzen heen. Ik nam te weinig ontspanning en teveel prikkels tot me. Ik besefte me namelijk niet dat ik gewoon nog in een burn-out zat. Ik dacht namelijk dat ik allang hersteld was, maar het tegendeel is waar. Helaas.

Uiteindelijk ben ik aan de slag gegaan met het verminderne van prikkels. Ik heb een heleboel afspraken afgezegd en merkte na een aantal dagen al direct minder hoofdpijn. M’n stresslevel nam af en ik voelde me weer helderder in m’n hoofd.

Uiteindelijk de spanningshoofdpijn kunnen oplossen.

Gelukkig kreeg ik van Nick de Waard ook hele goede tips om van mijn spanningshoofdpijn af te komen. Ik kreeg een ademhalingsoefening en een oefening om te gronden. Ook werd ik me steeds bewuster van de eerste stresssignalen waardoor ik sneller terug naar de ontspanning kon gaan. Het was zeker niet gemakkelijk omdat ik het al jaren zo deed, maar uiteindelijk was het dubbel en dwars waard. Ik ben Nick de Waard voor eeuwig dankbaar met zijn expertise en goede hulp. Hoofdpijn door stress kun je dus gewoon oplossen!

Wil je weten hoe? Lees dan dit: https://nickdewaard.nl/hoofdpijn-door-stress/

https://nickdewaard.nl/hoofdpijn-door-stress/