Acat Nederland
Image default
Gezondheid

Hier kun je de corona zelftest kopen

De corona zelftest bestellen? Dat kan heel gemakkelijk en snel online. Bij je bestelling krijg je direct alle benodigdheden opgestuurd, waardoor je thuis direct aan de slag kunt met de test. Met de corona zelftest kies je voor een snelle en veilige test waarvan een positieve uitslag altijd 100% betrouwbaar is. Vermoed je dat je corona hebt en wil je zekerheid? Dan is het heel goed mogelijk om de test vandaag nog aan te schaffen.

Hoe werkt de corona thuistest?

De corona thuistest werkt als volgt. Je krijgt een wattenstaafje en andere benodigdheden voor de test thuisgestuurd. Aan de hand van een duidelijk stappenplan voer je de test binnen een minuut uit. Vervolgens heb je binnen 15 minuten de uitslag van de test. Wanneer deze positief is ben je besmet met het virus en moet je in quarantaine. Een negatieve uitslag is niet 100% betrouwbaar; het kan voorkomen dat er zich alsnog virusdeeltjes in je lichaam bevinden. Heb je wel klachten maar is de uitslag negatief? Dan kan het slim zijn om alsnog de een rt-PCR-test te laten uitvoeren bij een testlocatie bij jouw in de buurt.

 

Corona zelftest: alle voordelen

Wat zijn de belangrijkste redenen om een corona zelftest te bestellen? Hier vind je 4 voordelen:

  1. Geen kennis nodig: je hoeft over geen enkele kennis te beschikken wanneer je de corona zelftest gaat uitvoeren. Dit maakt de test voor iedereen toegankelijk.

  2. Snel resultaat: de test zelf duurt 1 minuut en daarnaast ben je binnen een kwartier verzekerd van een uitslag.

  3. Niet onaangenaam: de wattenstaaf hoeft slechts 2 centimeter diep in de neus, waardoor het een stuk minder onaangenaam is.

  4. Preventief: door je te laten testen met corona kun je voorkomen dat je anderen in je omgeving besmet met COVID-19.

 

Door het uitvoeren van een corona thuistest heb je snel duidelijkheid. Heb je verkouheidsklachten of last van benauwdheid? Dan is het altijd aan te raden om een test te laten uitvoeren. Ook wanneer je in contact bent geweest met iemand die besmet is, is het slim om een test te doen. En wanneer je niet in gelegenheid bent om naar een testlocatie te gaan of wanneer je snel een test wilt doen die niet onaangenaam is, dan is het uitvoeren van een corona zelftest een aanrader. Je kunt de test online bestellen: je krijgt hem de volgende dag al in huis.

Merken waaruit je kunt kiezen zijn Healgen, Roche, Acon, Biosynex, en nog een aantal anderen.

Bekijk hier een instructievideo van de zelftest