Acat Nederland
Image default
Mode en Kleding

Het voordeel van een stevige bh

Het voordeel van een stevige bh

Niet iedere vrouw die in het dagelijkse leven of tijdens het sporten een bh draagt, zal zich bewust zijn van de voordelen wat het dragen van een stevige bh met zich meebrengt. Uiteraard ook niet vreemd gezien je natuurlijk niet anders gewend bent. Toch zal je merken, dat vooral tijdens het sporten, het dragen van de juiste bh ervoor zorgt dat je je vaak een stuk comfortabeler voelt. Niet alleen doordat de pasvorm een stuk mooier is, maar ook omdat je lichamelijk veel minder ongemakkelijkheden hebt tijdens bijvoorbeeld een rondje hardlopen. Wil jij de voordelen van een stevige bh ook zelf ondervinden, lees dan verder

Sluit goed aan

Eén van de grote voordelen van een stevige bh, is dat deze doorgaans een stuk beter aansluit, dan wanneer je kiest voor een relatief ‘slappe’ bh. Wat je vaak ziet, is dat er bij een stevige bh kwalitatief hoogwaardige stoffen worden gebruikt, waardoor het geheel volledig aansluit. Dit zorgt er niet alleen voor dat jij je een stuk zelfverzekerder voelt over het dragen van je kleding, maar zorgt er ook voor dat het geheel beter wordt ondersteund. Wanneer je naar een lingeriezaak gaat en je zult de verschillende modellen passen, dan zul je merken dat bijvoorbeeld een bh freya een stuk comfortabeler zit dan een willekeurig ander bh. Ongeacht welke pasvorm jij hebt, zal iedere expert jouw deze bh adviseren.

Pasvorm

Waar de pasvorm bij de wat goedkopere bh’s vaak nog wel eens te wensen over wil laten, is dit met en stevige bh meestal niet het geval. Door de kwalitatief hoogwaardige en dikkere stoffen die worden gebruikt, zal je merken dat ook je kleding een stuk mooier zit, dan wanneer je kiest voor een goedkopere bh. Vooral bij strakke t-shirts of truitjes is het dragen van de juiste pasvorm essentieel. Doe je dit niet, dan riskeer je vooral wanneer je bh uitsteekt of te strak zit, dat je deze lijnen door je shirt heen ziet. Door te kiezen voor één van de vele luxe pasvormen die de anita bh kent, zal je merken dat dit probleem verleden tijd is.

Stijlvol

Niet alleen is de pasvorm van belang en of een bh goed aansluit. Ook de uitstraling van een bh is natuurlijk in bepaalde gevallen ontzettend belangrijk. Stel je draagt een prachtige doorschijnen jurk, dan is het geen gezicht dat hier een bh onder gedragen wordt die niet matcht bij de stijl van je jurk. De perfecte oplossing is dan het dragen van een bralette kant bh. Deze bh oogt chique en zal het effect van je prachtige jurk zo extra kracht bijzetten.