Acat Nederland
Image default
Telefonie

Hoe lang kun je gebruik maken van je beltegoed en internettegoed na activatie?

Als jouw internettegoed of beltegoed bijna op is, wil je snel jouw tegoed opwaarderen. Via Lebara opwaarderen is gelukkig erg gemakkelijk en duurt niet lang. Je schaft via het internet een tegoed aan en je zal dan snel een e-mail ontvangen in jouw mailbox met een code. Die code voer je in en dan kun je gebruik maken van de door jou bestelde internettegoed of beltegoed. Je bent niet verplicht om jouw tegoed per direct te activeren. Je hebt 6 maanden de tijd om jouw tegoed te activeren. De enige vraag die er dan nog rust, is ‘hoe lang kun je gebruik maken van je beltegoed en internettegoed na activatie’?

De geldigheidsduur van jouw Lebara beltegoed

In principe kun je altijd gebruik maken van jouw Lebara beltegoed. Na activatie geldt er geen termijn van 2 maanden bijvoorbeeld. Je schaft een tegoed aan voor een bepaalde prijs en je kunt er net zolang van gebruik maken totdat jouw tegoed op is. Het enige wat je wel moet doen, is jouw simkaart actief houden. Dit doe je door op zijn minst één keer een opwaardering te doen binnen 90 dagen of door actief te bellen. Dit geldt wanneer je je bevindt in Nederland. Voor internationale en nationale bundels is er wel sprake van een geldigheidsduur. Informatie daarover vind je gemakkelijk via internet per bundel.

De geldigheidsduur van jouw Lebara internettegoed 

In beginsel geldt er zowel als voor een Lebara beltegoed als voor een Lebara internettegoed geen geldigheidsduur. Je kunt dus gemakkelijk via het internet een tegoed aanvragen naar keuze en die activeren wanneer jij wilt. Door te kijken naar hoeveel MB je verbruikt, kun je op tijd zien wanneer jouw Lebara internet op begint te raken. Om te voorkomen dat je zonder een internettegoed zit, wil je dus op tijd jouw internettegoed opwaarderen en hem activeren. Gezien het feit dat het internet een belangrijk onderdeel van ons leven is geworden, zul je niet bang hoeven te zijn dat jouw simkaart niet actief is, waardoor jouw diensten eventueel gestopt zouden kunnen worden. 

https://www.opwaarderen.nl