Acat Nederland
Image default
Bedrijven

Heeft u veel oud ijzer over?

U hebt te veel oud ijzer over, u kunt het wel. Na het opruimen van uw huis bent u erachter gekomen dat u nog heel erg veel oud ijzer in huis hebt liggen en dat wilt u uiteraard zo snel mogelijk vanaf. Er zijn gelukkig genoeg bedrijven in Nederland die oud ijzer voor u komen ophalen, of het nu witgoed in Brunssum is of bruingoed in Sittard is. In Limburg zijn er veel bedrijven die gespecialiseerd zijn In het ophalen van puin en andere afval restanten. Hierdoor hoeft u er zelf niet meer te slepen en kunt u tevens wellicht ook nog een paar euro eraan verdienen. Het is namelijk zo dat deze producten toch nog een paar euro waard kunnen zijn, Dat is dan wel natuurlijk voornamelijk voor de onderdelen.

 

Wat gebeurt er met deze producten?

Als u dan ervoor gekozen heeft om uw witgoed in Brunssum te laten ophalen, dan bent u misschien geïnteresseerd wat er met deze producten daarna gaat gebeuren. De oud ijzer boeren halen meestal de producten dan bij u thuis op, waarna zij gaan kijken of het product daadwerkelijk nog werkt. De resterende onderdelen worden gebruikt voor eventuele andere witgoed of bruingoed producten. Het kan namelijk zo zijn dat deze producten vaak kapot gaan bij mensen en natuurlijk heeft niemand er zin in om per direct in nieuwe wasmachine of vaatwasser te moeten kopen. Met behulp van  recycling wordt dat dus rekening gehouden met onnodige milieuvervuiling tevens als onnodige uitgave.

Hoeveel krijg je voor je restanten aan oud ijzer?

Als u dan uw witgoed in Brunssum bijvoorbeeld laat ophalen, dan valt hier uiteraard zeker iets aan te verdienen. Gemiddeld is er zo’n 17 eurocent per kilo te verdienen aan oud ijzer. Hoewel dit natuurlijk niet super veel is, is het uiteraard beter dan niets. Vinden wij het een aanrader als het gaat om milieuvriendelijk op te ruimen.

https://mentenmetaal.nl/oud-ijzer-brunssum/