Acat Nederland
Image default
Dienstverlening

Geef een invulboek zwangerschap cadeau

Is je vriendin, de buurvrouw of een collega zwanger en weet je niet wat je cadeau kan geven? Sokjes of een eerste rompertje zijn heel schattig, maar het is ook leuk om een cadeau te geven waarin je zwangere vriendin haar herinneringen kwijt kan aan deze bijzondere periode. Een invulboek zwangerschap is bij het geven nog leeg, maar zal de komende maanden gevuld worden met dierbare herinneringen, dat maakt het een heel persoonlijk cadeau wat ook jaren later regelmatig uit de kast zal komen.

 

Herinneringen aan een bijzondere tijd

Vanaf de positieve test die je in handen hebt tot de baby die op je buik gelegd wordt, gebeurt er een heleboel. Natuurlijk gaat deze tijd niet helemaal aan je voorbij, maar in de gewone dagelijkse drukte van werk, babyuitzet en misschien al de zorg voor andere kinderen sta je niet altijd bewust stil bij wat er in je lijf gebeurt.

Juist door deze herinneringen vast te leggen neem je elke keer bewust een moment om wel even stil te staan. Beantwoord de vragen die in het zwangerschapsboek staan en plak een foto op van je steeds dikker wordende buik. Maak dit boekje zo persoonlijk als je zelf wilt.

 

Een invulboek zwangerschap is een cadeau voor jezelf én je kind

Ben je niet zo creatief, dat maakt niks uit. Een invulboek maak je tot iets van jezelf of je nu enorm creatief bent of niet. Hou het simpel of ga helemaal los met stiften en stickers. Het is een mooie herinnering voor jezelf én voor je kind. Het is nu nog moeilijk voor te stellen, maar die baby in je buik groeit op tot een kind dat later met veel plezier samen met jou op de bank zit met dit boek op schoot om te horen hoe de tijd was als baby in jouw buik.