Acat Nederland
Image default
Aanbiedingen

Verschillende soorten voetbaldoelen

Elk doel heeft een keeper en zonder doel kun je niet scoren. Het had zomaar één van Johan Cruijffs befaamde uitspraken kunnen zijn. Voetbaldoelen dragen bij aan de schoonheid van de sport. De wijze waarop een bal langs de keeper suist en neerdaalt in een hoekje van het net, is ronduit prachtig te noemen. 

 

Zijn de goals bij jou op de club aan vervanging toe of wil je er gewoon één in je achtertuin plaatsen? Een partij die voetbaldoelen in verschillende soorten en maten aanbiedt, is SKOR. Deze specialist levert niet alleen aan amateurvereniging, maar is ook ‘official supplier’ bij de Eredivisionisten van Ajax, PSV en Feyenoord. De doelen van SKOR zijn dus kwalitatief erg goed te noemen!

 

Voetbaldoel van SKOR

 

SKOR verzorgt, in tegenstelling tot veel fabrikanten, het hele productieproces van A tot Z. De doelen die uiteindelijk op jouw achterlijn geplaatst worden, zijn dus volledig afkomstig van SKOR. Deze partij heeft hier doelbewust voor gekozen, zodat de levertijd geminimaliseerd wordt en de lijntjes tussen consument en producent kort gehouden kunnen worden. SKOR kan verschillende soorten doelen bij jou of je vereniging leveren. Deze zijn onder te verdelen naar twee typen:

 

  • Verplaatsbare doelen. Aan de onderzijde van deze goals bevinden zich een aantal wieltjes, zodat jij en je teamgenoten niet hoeven te slepen over het veld. Dit is wel een prettige wetenschap, want zo voorkom je rugklachten! 

  • Vaste doelen. ‘The word says it all’. Deze doelen staan op een vaste plek en zijn dus niet verrijdbaar, tenzij jij en je kompanen het geheel optillen. Dit is een geschikter model voor competitieve doeleinden. 

 

Zowel de verrijdbare goals als de doelen die op dezelfde plek blijven staan, worden geleverd met verschillende onderdelen die ervoor zorgen dat de kwaliteit wordt gewaarborgd van het doel. Denk hierbij aan de netborging en netbevestiging. 

 

Overig aanbod

 

Is er al een bepaalde goal die je in het hoofd hebt? Dat is mooi, want dan kun je gaan nadenken over het voetbalnet. SKOR is behalve aanbieder van voetbaldoelen namelijk ook dé leverancier als het aankomt op andere materialen die geschikt zijn voor training en scheidsrechters. 

Meer informatie over SKOR?

Lijkt het je wel wat om een voetbaldoel bij SKOR aan te schaffen, maar heb je geen idee wat je allemaal te wachten staat? Schroom dan niet om één van de medewerkers van SKOR te benaderen door een belletje te plegen of een mail te sturen. Zij kunnen jou alles vertellen over levertijden, het opzetten van jouw doel en advies op maat geven over welk goal het beste bij jou vereniging past!

 

https://skor.nl/