Acat Nederland
Image default
Auto’s en Motoren

Mega goed voorbereid je examen bij het CBR maken met 123-theorie

Woon jij in Rotterdam, ben jij al bezig met autorijlessen en gaat dat zo lekker dat je binnenkort mag afrijden? Voordat je mag afrijden moet je eerst je theorie examen bij het CBR gehaald hebben. Veel mensen zien het meeste op tegen het theorie examen. Vaak krijg je geen positieve verhalen te horen over de theorie van familie of kennissen. Verhalen over wekenlang theorie leren uit boeken, lastige stof en zakken voor het examen.

Wij, van 123-theorie, kunnen jou helpen! Met onze cursus theorie in 1 dag in Rotterdam wordt jij binnen 1 dag mega goed voorbereid op het theorie examen. En nog leuker, je gaat op de dag van de cursus ook meteen je examen maken (en halen) bij het CBR!

Hoe ziet een cursusdag van 123-theorie eruit?

1 ochtendje les, tussen de middag een heerlijke lunch die je van ons krijgt en in het begin van de middag examen maken bij het CBR. Dat is hoe de cursusdag eruit ziet. En wedden dat je slaagt! Wanneer je meedoet met onze theoriecursus komt je rijbewijs dus lekker snel binnen handbereik!

De theorieles wordt gegeven door een relaxte docent met veel ervaring. Op een rustige manier krijg je alles dat je moet weten uitgelegd en aangeleerd. Niet uit boeken, wij doen het namelijk net even anders. Klassikaal les, praktijkvoorbeelden, goede uitleg en oefen examens, daarmee stomen wij je klaar voor je examen.

Door onze relaxte manier van lesgeven is onze cursus ook erg goed te volgen voor degenen met concentratieproblemen, leerproblemen, dyslexie of ADHD. Dus is het voor jou extra lastig om te slagen voor een examen vanwege je problematiek? Kom dan meedoen met onze cursus en ook jij zal zeker slagen voor dit examen!

Onze cursus is te volgen op verschillende locaties

Ben je erg geïnteresseerd in onze theoriecursus maar woon je niet echt in de buurt van Rotterdam? Niet getreurd! Wij bieden onze cursus op diverse locaties door het hele land aan, zodat het voor iedereen mogelijk is om mee te doen met de eendaagse cursus.

Theoriecursus Leeuwarden, theoriecursus Eindhoven, theoriecursus Zwolle en theoriecursus Rijswijk zijn enkele van onze vele locaties.

Check onze site om alle locaties en cursusdata te bekijken en schrijf je meteen in!

 

https://www.123-theorie.nl/