Acat Nederland
Image default
Industrie

Een schone werkomgeving is belangrijk

De stof in een industriële ruimte

We weten allemaal dat er in een industriële ruimte over het algemeen veel stof aanwezig is. Wanneer daar niets aan gedaan wordt, dan kunnen werknemers daar gemakkelijk ziek van worden. Er zijn altijd mensen die door de aanwezige stof allergische reacties, maar ook hoesten, jeukende ogen, niezen en astma-aanvallen kunnen krijgen. Daarom zal een werkgever er alles aan doen om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk stof in de bedrijfsruimte aanwezig is. Ook voor de werking van de machines is het belangrijk dat er weinig stof aanwezig is. Daarom is een goede stofafzuiging belangrijk. Om dat te bereiken kan er contact worden opgenomen met Mesys. Mesys is de specialist in ontploffings- en filtertechniek. Ze kunnen uw afzuiginstallatie ontwerpen, bouwen en installeren. Dat gebeurt door de experts die bij Mesys werken.

Industriële afzuiging is voor Mesys geen probleem

Bij Mesys is schone lucht het handelsmerk. Wanneer u als werkgever aan Mesys de opdracht geeft om voor een optimale afzuiging te zorgen, garanderen ze een zeer goede luchtkwaliteit. De afzuiginstallatie zal eerst worden ontworpen naar de specifieke wensen die u heeft. Wanneer het ontwerp klaar is, zal deze in eigen beheer worden gebouwd. Daarna zullen de vaklieden van Mesys de installatie monteren. De industriële afzuiging zal perfect werken.

Veiligheid en gezondheid

Wanneer ervoor wordt gezorgd dat er een goede industriële afzuiging is, wordt er niet alleen gedacht aan de gezondheid van het aanwezige personeel in de werkruimte, maar ook aan de veiligheid. In een werkruimte kunnen gassen vrijkomen die voor een ontploffing zouden kunnen zorgen. Ook zullen werknemers niet zo gemakkelijk ziek thuisblijven. Door de schone lucht worden de werkomstandigheden een stuk beter. Heeft u als werkgever problemen met stof laat dit dan verhelpen door Mesys. Dan weet u zeker dat u, na de installatie van de afzuiging, maximaal kunt profiteren van de schone lucht in uw bedrijf.

https://www.mesys.nl/