Acat Nederland
Image default
Auto’s en Motoren

Een Mazda occasion aanschaffen

Dat die gewild is, moge duidelijk zijn. Let maar eens op, als er ergens een leuke Mazda occasion beschikbaar is, dan is er altijd veel belangstelling. Je moet er dus als de kippen bij zijn als je de nieuwe eigenaar wilt worden van een Mazda occasion.

Betrouwbare auto

Het Japanse automerk staat er erg goed op in ons land en is al vanaf 1967 niet meer weg te denken van onze wegen. Destijds was de Mazda 1500 het eerste model dat in ons land te zien was, later kwam Mazda met de 602 in Nederland. Vanaf dat moment werd Mazda een vertrouwde waarde in ons straatbeeld. De Mazda staat algemeen te boek als een betrouwbare auto, iets dat ook geldt voor de gemiddelde Mazda occasion.

De 323 en de 626

Mazda bracht in de loop der tijd tal van verschillende modellen op de markt. Na de 1500 en de 602 maakten ook modellen als de 323 en 626 echt furore in Nederland. Op de modellen kon je bouwen, zo werd al snel duidelijk. Mazda is altijd een auto geweest die eigenlijk alles te bieden heeft zonder echt op te vallen. Het is degelijk wat de Japanse fabrikant levert en naar degelijkheid zoek je zeker als je een Mazda occasion koopt. Dit kan ook zomaar een Mazda Premacy zijn, of een CX-3, een CX-5 of CX-7.

Pechhulp is altijd in de buurt

Een oudere auto kopen is toch vaak een auto met meer risico op pech onderweg. Mocht je nou met pech ergens langs de kant van de weg komen te staan, weet dan dat er altijd pechhulp in de buurt is met de RoadGuards. Zo’n 800 monteurs helpen mensen met pech, zonder dat een abonnement noodzakelijk is. Je belt gewoon en vaak is de monteur al binnen dertig minuten ter plaatse. Vervolgens betaal je gewoon voor de dienstverlening die geboden wordt.