Acat Nederland
Image default
Woningen

Wat je moet weten over Gerflor vloeren, kom er nu direct achter!

Gerflor vloeren is een fabrikant van vinylvloeren uit Frankrijk. Vinylvloeren zijn een uniek type vloerbedekking dat in heel Europa steeds meer op de voorgrond treedt. Vinyl werd oorspronkelijk gemaakt met behulp van asbest, maar na de jaren ’80 werd dit gestopt vanwege de gezondheidsimplicaties van het product. Sindsdien bestaat vinylvloeren uit gekleurde polyvinylchloridesnippers die door druk en hitte tot massieve platen van verschillende dikte worden gevormd. Je kunt een Gerflor vloer voortaan bij veel winkels kopen online, bekijk het aanbod eens bij vloerenbaas.nl.

Gerflor is een groot merk in de vloeren wereld

Gerflor vloeren is een van de toonaangevende fabrikanten in de wereld, en is de derde meest populaire keuze voor vinylvloeren in de wereld en de tweede meest populaire keuze in Europa. Het wordt verkocht in elk continent in de wereld met uitzondering van Afrika. Gerflor heeft productiedepots in Frankrijk, Ierland, Duitsland, het Verre Oosten en China en heeft wereldwijd meer dan 1800 mensen in dienst.

Gerflor is een zeer innovatief bedrijf als het gaat om vinylvloeren en legt op haar website uit dat “Gerflor het originele polyester textielgesteund vinyl heeft ontwikkeld en gepatenteerd en de pionier was van het eerste kussenvinyl dat de esthetische aantrekkingskracht van een huiselijke vloerbedekking combineerde met een commercieel gewaardeerde, R10-veiligheidsnorm”.

Wat zijn de voordelen van een Gerflor PVC vloer

Maar wat zijn de voordelen van een door Gerflor geproduceerde vinylvloer? Vinylvloeren worden om een aantal redenen veel gebruikt in huizen. Ten eerste is een vinylvloer waterdicht en bevat deze in tegenstelling tot een laminaatvloer geen echt hout.

Dit betekent dat u er vloeistof op kunt morsen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de schade die het aan uw vloer kan aanrichten. Als gevolg hiervan is het ook zeer eenvoudig te reinigen. In tegenstelling tot tapijt of een vloer van echt hout kan vinyl gewoon worden geveegd of gedweild en binnen een paar minuten is het net zo schoon als toen het voor het eerst werd gelegd.

Vaak een stuk duurzamer dan andere merken

Gerflor-vloeren zijn bijzonder duurzaam in vergelijking met andere soorten vinyl. Vinyl is sowieso relatief sterk en bestendig, maar Gerflor staat wereldwijd bekend om zijn duurzaamheid. Om deze reden wordt het vaak geïnstalleerd in gebieden met veel voetverkeer zoals gangen en in openbare ruimtes en scholen. De vloer kan veel druk weerstaan zonder beschadigd te raken en gaat zeker enkele jaren mee als u ervoor kiest om hem te installeren.

Gerflor vloeren is ook een van de meest waardevolle soorten vinylvloeren die u kunt kopen. Met zo’n hoge kwaliteit afwerking, zou je verwachten dat dit aan de bovenkant van de vinylvloer prijzen. Maar het is in feite ergens in het midden, en is dus zeer goede prijs-kwaliteitverhouding gezien de extreme duurzaamheid.

Installatie van een Gerflor PVC vloer is erg eenvoudig

Het laatste voordeel dat deze vloer brengt is dat het niet nodig is om ingewikkelde of dure gereedschappen te gebruiken om het te installeren. De vloer kan door vrijwel iedereen worden gelegd, wat ook een belangrijke factor is in ruimtes waar de tegels beschadigd kunnen raken door uitwerpselen. Hoewel de vloer duurzaam is, is het mogelijk dat u op een dag een tegel moet vervangen en met Gerflor is dit geen probleem.

Gerflor vloeren is een van de beste aanbieders van vinylvloeren ter wereld en dat voor een redelijke prijs. Vinyl groeit in populariteit in Europa, dus als je gaat deelnemen aan de vinyl hype, zorg er dan voor dat je Gerflor kiest.

https://vloerenbaas.nl/pvc-vloeren/gerflor/gerflor-creation-55-royal-oak-blond-lijm/