Acat Nederland
Image default
Hobby en vrije tijd

Diamond painting in Nederland: een van de leukste creatieve activiteiten voor de hele familie

Diamond painting is in Nederland een bezigheid die in toenemende mate aan populariteit wint. Door de associatie met diamanten klinkt het als een dure aangelegenheid, maar niets is minder waar. Je werkt bij deze creatieve hobby namelijk met strass steentjes die op een dusdanige manier zijn geslepen, dat ze stralen als diamanten. In het Engels worden ze ook wel aangeduid met ‘rhinestones’. Je kunt een prachtige diamond painting van dieren, maar ook van mensen, landschappen en andere objecten en plekken maken. Het grootste aanbod aan pakketten vind je in de webshop van JobaStores.

Diamond painting met kinderen maken

Deze hobby is niet alleen leuk om alleen uit te voeren, maar ook om met kinderen te ondernemen. Doe je dit met jonge kinderen, dan is het werken met steeds één kleur tegelijk een gouden tip. Kinderen genieten van de schitterende kleuren en bovendien trainen ze ook hun motorische vaardigheden op deze manier. Laat ze een kleur uitzoeken, doe wat wax op de pen en laat ze zien hoe ze de ‘diamantjes’ op het canvas aanbrengen.

Een gezellige bezigheid met volwassen familieleden of vrienden

Maar natuurlijk kun je ook een diamond painting met als thema dieren of een ander thema met vrienden of familieleden maken. Het is een mooie gelegenheid om samen bezig te zijn en ondertussen een gezellig gesprek te voeren. Wanneer je voor een groot schilderij gaat, kun je er zelfs met meer dan twee mensen tegelijk aan werken. Bij bovengenoemde webshop vind je het ruimste aanbod op het gebied van diamond painting in Nederland én België.

Elk denkbaar thema

Behalve het populaire diamond painting van dieren kun je ook voor andere thema’s kiezen bij dé specialist in Nederland. Wat dacht je bijvoorbeeld van cartoons, mensen, bloemen, feestdagen, maar ook een customized geboortebord of gepersonaliseerde diamond painting van een eigen foto? Je kunt het niet bedenken, of je vindt het bij JobaStores. Inmiddels heeft de webshop al 75.000 klanten naar volle tevredenheid van een pakket voorzien.