Acat Nederland
Image default
Hobby en vrije tijd

Een button bedrukt met eigen design maak je op deze website

Bij Buttons Maken kun je terecht voor het maken en het bestellen van je eigen buttons. De webshop beschikt over een uitgebreid aanbod met kleine accessoires die leuk zijn voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, de opening van je nieuwe bedrijf of voor een vrijgezellenfeest. Je bedrukt eenvoudig zelf een button of magneet met een persoonlijk design via de designfunctie op de website. Daarnaast kun je ook diverse lege buttons kopen. Dit is uitermate geschikt voor wanneer je zelf een button wilt maken. Daarvoor koop je dan ook een bijbehorende buttonmachine. Hiermee produceer je al gauw honderd buttons per uur!

Bedrukte of lege buttons bestel je eenvoudig online

Wanneer je graag een button wilt voorzien van een uniek design, doe je dat eenvoudig via de website van het bedrijf. Via de ontwerpfunctie kun je geheel zelf de stijl van de buttons samenstellen. Zowel de grootte, de kleuren als de tekst zijn zelf aan te passen. Wil je liever een foto op de button of magneet? Ook dat is mogelijk! Je uploadt gewoonweg een foto naar wens en past deze aan zodat deze op de button past. Er zijn verschillende soorten buttons te verkrijgen, of kies voor een van de startpakketten waarmee je gelijk aan de slag kunt. Alle verschillende onderdelen zijn los verkrijgbaar.

Maak eenvoudig je eigen promotiemateriaal

Heb je binnenkort een feestje, wil je de opening van je bedrijf promoten of heb je een vrijgezellenfeest en zoek je leuke aankleding? Dan maak je eenvoudig een eigen button of magneet met design op de website van Buttons Maken. Er zijn eindeloos veel variaties mogelijk. Ook andere accessoires zoals medailles, flesopeners of koelkastmagneten zijn te voorzien van een persoonlijk ontwerp via de creatieve website. Het maken van de buttons is heel eenvoudig en ze zijn per vijf te bestellen, zodat je altijd genoeg voorraad in huis hebt!